Permainan Perlumbaan Terbaik di PS4 2021: 6 Memandu Sim dan Arcade Racers yang Harus Anda Cuba

 • Petua dan trik PS4 2018: Manfaatkan PS4 anda sepenuhnya
 • Cara streaming permainan PS4 ke Mac atau PC
 • Cara menggunakan Share Play pada PS4
 • Cara permainan permainan di PS4
 • Cara menaik taraf cakera keras PS4
 • Cara menukar jenis NAT pada PS4
 • Cara boot PS4 dalam Safe Mode
 • Cara menggunakan pengawal PS4 DualShock 4 dengan PC
 • Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Permainan PlayStation VR terbaik pada tahun 2018
 • Permainan perlumbaan PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Bagaimana menjadi penguji beta Sony PS4

Permainan perlumbaan telah menjadi item tiket panas sejak Sony melancarkan Play Station pertama. Setiap tahun baru membawa lebih banyak permainan hebat, dan masing-masing membawa pengalaman yang realistik dan pilihan kereta dan trek yang lebih luas. Kesebelasannya mengagumkan - terutamanya pada PS4.

Permainan Perlumbaan Terbaik di PS4 2021: 6 Memandu Sim dan Arcade Racers yang Harus Anda Cuba

Permainan seperti GT Sport, Project Cars, dan Assetto Corsa membawa tahap terperinci dan realisme yang luar biasa - kesan air dan pencahayaan, perincian kereta, dan mesin fizik yang luar biasa akan membuat anda lupa bahawa anda telah duduk di sofa anda. Sudah tentu, masih ada permainan untuk peminat lumba kasual juga. Sekiranya anda suka mempercepat lalu lintas di Lamborghini yang dihiasi vinil atau perlahan-lahan memperbaiki persediaan anda di banyak permainan, ada permainan lumba untuk anda.

Tidak seperti permainan perlumbaan lain seperti Need for Speed ​​dan Forza, permainan lumba sim menawarkan pengalaman pemanduan yang lebih mendalam. Dengan lebih banyak kawalan dan kemampuan untuk meningkatkan kemampuan anda melalui tahap, permainan yang kami senaraikan di bawah ini lebih menyerupai kehidupan daripada yang lain dalam genre yang sama.

Tetapi bagaimana anda memilih mana yang hendak dibeli? Banyak permainan lumba boleh, di permukaan, kelihatan serupa, dan setiap orang menginginkan sesuatu yang sedikit berbeza daripada permainan. Tetapi Alphr ada untuk anda senarai beberapa permainan perlumbaan terbaik dari beberapa tahun kebelakangan yang boleh anda mainkan di PS4.

Permainan Perlumbaan Terbaik di PS4 pada tahun 2021

1. Kru 2

Crew 2, yang dilancarkan di PS4 pada 29 Jun 2018, lebih dari sekadar kereta sporty dan pemutus angin F1 yang cuba mengalahkan orang lain ke garisan penamat. Permainan dunia terbuka ini membenamkan anda ke dalam kapal terbang, kapal cepat, petualangan motosikal, trak raksasa, dan banyak lagi dengan persekitaran luar biasa yang penuh dengan kehidupan, aksi, dan unsur-unsur alam.

Krew 2 juga memberi anda pilihan lain, yang membolehkan anda memilih dari perlumbaan off-road atau gaya bebas ke perlumbaan jalanan atau litar perlumbaan pro. Sekiranya anda gemar berlumba dengan pelbagai jenis kereta dan pelbagai jenis trek, permainan ini sesuai untuk anda. Nikmati banyak objektif, cabaran, perlumbaan, dan peningkatan, serta menuju ke dunia derby pembongkaran dan lakukan beberapa penghancuran atau cuba tangan anda melayang! Pelbagai pilihan sangat besar; anda akan sibuk selama berminggu-minggu.

2. GT Sport

Gran Turismo Sport (dikeluarkan pada tahun 2017) adalah eksklusif Sony oleh Polyphony Digital Inc. dengan ciri dan fungsi yang hebat. Sementara menunggu Gran Turismo 7 dibebaskan pada tahun 2022 (ditangguhkan kerana Covid-19), anda harus berpuas hati dengan GT Sport, tetapi sama sekali tidak dapat diselesaikan! GT Sport menghidupkan kawalan dan kawalan sebenar serta menambah francais yang sentiasa berkembang yang dikenali sebagai GT. Permainan ini berjaya kekal relevan dan berkembang dengan harapan pemain selama bertahun-tahun.

Dalam praktiknya, GT Sport memberikan anda satu pengalaman perlumbaan paling mendalam yang pernah dibuat, dengan grafik realistik, kereta konsep eksklusif, pelbagai pandangan, dan mod eSports yang sangat disokong. Kita perlu menyebutkan bahawa ia juga tersedia di PlayStation VR untuk pengalaman yang lebih mendalam! Sekiranya anda suka permainan lumba, anda pasti mahu membelinya.

Permainan ini memberi pemain pengalaman memandu yang lebih realistik dengan resolusi 4k dan 60 FPS. GT Sport menawarkan beratus-ratus kereta untuk dipilih dan berpuluh-puluh trek, ditambah banyak lagi untuk memastikan pemain tetap sibuk.

Perkara lain yang menjadikan Gran Turismo ikonik adalah sesiapa sahaja (tanpa mengira pengalaman) dapat menikmati permainan. Dari amatur hingga mereka yang bermain Gran Turismo selama bertahun-tahun, tahap kesukaran adalah tepat.

3. KERETA Projek 3

projek_cars_2_preview_2

Project Cars 3, yang dikeluarkan pada 28 Ogos 2020, adalah yang ketiga BANDAI NAMCO pelumba dalam siri Project Cars. Menawarkan pelbagai jenis kereta yang dapat disesuaikan dan lebih dari 120 trek, tidak hairanlah mengapa peminat lumba menyukai Project Cars.

Walaupun mempunyai jumlah pelumba yang serupa dengan GT Sport, Project Cars 3 merangkumi jarak yang jauh lebih besar. Angsuran ini jauh berbeza dengan pendahulunya dalam hampir semua cara. Banyak pemain menyamakannya dengan Forza, sementara yang lain lebih mengutamakan susun atur menu dan pilihan penyesuaian daripada yang ada di Gran Turismo. Satu hal yang pasti telah diperbaiki adalah pengendaliannya, menjadikannya permainan perlumbaan yang lebih menyenangkan.

4. DiRT 5

DiRT 5, dikeluarkan pada 12 November 2020, oleh Codemasters Inc., adalah salah satu permainan perlumbaan grafik paling hebat di luar sana untuk PS4. Grafiknya sangat cantik, dengan tahap siang dan malam yang kelihatan hampir sama dengan fotorealistik, dan terdapat banyak kandungan yang ditawarkan pada masa ini juga. Sekiranya anda ingin bermain dalam talian, menyerang kerucut, atau hanya bermain-main dalam perlumbaan RallyCross, anda akan menemui mod dalam Dirt 5 yang membolehkan anda melakukannya, dan pengendaliannya juga mengagumkan.

Dalam mod simulasi, menjaga kereta anda di trek perlumbaan sukar, mencabar, dan sangat bermanfaat apabila anda mendapatkannya dengan betul. Namun, mod arked menjadikan perkara menarik dan menyeronokkan untuk lebih ramai pemain yang berfokus pada arked. Main mod kerjaya dan maju ke tahap. Luangkan masa untuk memandu di lebih dari 70 laluan di 10 lokasi global yang penuh dengan pelbagai keadaan muka bumi dan cuaca. Visualnya akan membuat anda kagum ketika anda menumpuk kotoran, meluncur dalam hujan, dan melihat seni bina yang menakjubkan di sepanjang jalan.

Sekiranya anda belum suka berkumpul, anda pasti akan membeli DiRT 5.

5. Nascar Panas 5

Nascar Heat 5 adalah edisi terbaru dalam siri Nascar Heat oleh Monster Games dan 704Games yang akan datang ke PS4. Permainan NASCAR yang dilesenkan secara rasmi ini membawa anda lebih dekat dengan pengalaman ini - secara harfiah. Nikmati trek NASCAR rasmi dari Daytona dan Talladega ke Indianapolis dan Darlington. Terdapat sejumlah 34 trek berlesen rasmi! Di samping itu, terdapat Mod Cabaran baru yang menawarkan acara dalam talian dan luar talian untuk meningkatkan kemahiran anda dan Mod Ujian baru di mana anda boleh bereksperimen dengan pelbagai persediaan kereta untuk mencari kombinasi kawalan dan kelajuan yang tepat.

Dapatkan visualisasi yang menakjubkan yang menjadikan anda betul-betul di tempat duduk pemandu dan merasa lebih dekat dengan NASCAR daripada yang pernah ada. Selain trek NASCAR, anda boleh terus maju dalam siri Gander RV & Outdoor Truck, Xtreme Dirt Series, dan Xfinity Series. Animasi permainan ini cukup realistik, baik di dalam kenderaan maupun di luar. Ini hampir membuat anda merasa seperti menontonnya di TV, kecuali anda menentukan bagaimana berakhir berdasarkan kemahiran anda.

6. Assetto Corsa

assetto_corsa_ps4_xbox_one_release_date_5

Sekiranya anda peminat sim lumba, Assetto Corsa adalah yang mesti ada. Berikutan beberapa bulan penangguhan di PS4 dan Xbox One, permainan akhirnya sampai ke konsol pada tahun 2016. Assetto Corsa adalah permainan yang lebih lama, tetapi nilai dalam realisme tinggi, yang menjadikannya kegemaran lama.

Terdapat sebilangan besar kereta dan banyak trek untuk dikendalikan, termasuk Brands Hatch, dan DLC dilancarkan sepanjang masa. Berbilang pemain dihidupkan Assetto Corsa sama sekali tidak sempurna, dan grafiknya tidak kelihatan cantik seperti beberapa permainan sekarang, tetapi secara keseluruhan, ia tetap menjadi salah satu sim perlumbaan terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2021.

7. Perhimpunan DiRT 2.0

best_racing_game_ps4_2016_dirt_rally

DiRT 4 mungkin telah melupakannya, tetapi DiRT Rally masih menjadi permainan hebat. Dengan roda kemudi dan pergeseran, permainan ini menawarkan salah satu pengalaman pemanduan yang paling mengasyikkan di luar sana, dan bahkan mempunyai PSVR DLC pilihan untuk pemanduan Maya.

Berpegang pada permainan pemandu untuk disewa sambil juga menawarkan mod kerjaya, versi Dirt Rally ini nampaknya menjadi pemenang pasti bagi peminat dan peminat setia.

Ia mungkin tidak mempunyai perlesenan penuh permainan WRC rasmi, tetapi dengan pengendalian yang baik dan perhatian terhadap perincian, siapa yang peduli.

8. F1 2021

f1_2018_best_ps4_racing_games

Codemasters melancarkan versi baru permainan Formula 1 rasminya setiap tahun, dan masing-masing bertambah baik pada yang lain. Ketika berada di permukaan, mungkin terlihat sangat mirip dengan permainan tahun lalu, F1 2021 menampilkan pengendalian yang jauh lebih baik, bersama dengan semua trek balap dan mobil yang Anda harapkan.

Permainan ini dilancarkan pada 16 Julai 2021, di PS4 oleh Codemasters, dan ia menawarkan realisme pemanduan pantas bersama dengan sinematik dan senario di luar lokasi. Anda boleh membuat pasukan F1 anda sendiri untuk menghadapi pemandu dunia nyata atau menuju ke jalan Kerjaya dengan lebih banyak pilihan daripada siaran permainan F1 sebelumnya.

Terdapat banyak program dan amalan penambahbaikan yang tersedia untuk membantu anda meningkatkan dan rangkaian kereta F1 klasik yang lebih komprehensif untuk dipandu.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found