Jualan Steam 2018: Bilakah Jualan Steam seterusnya?

Mengetahui bila Steam Sale seterusnya adalah sukar. Kami baru sahaja mengadakan Steam Halloween Sale dan, oleh itu, ramai yang secara logik menganggap bahawa Steam Christmas - atau Steam Winter - Sale akan menjadi yang seterusnya. Namun, itu tidak mungkin berlaku kerana percutian Thanksgiving AS yang besar menghalangi.

Jualan Steam 2018: Bilakah Jualan Steam seterusnya? Lihat yang berkaitan Headset permainan terbaik 2017: Alat dengar permainan PS4, Xbox One dan PC terbaik yang boleh anda beli Permainan Nintendo Switch terbaik pada tahun 2018: 11 permainan wajib dimiliki untuk dimainkan di rumah atau bergerak sementara PS4 atau Xbox One: Mana yang terbaik konsol permainan pada tahun 2018?

Valve sebelumnya tidak melancarkan Steam Thanksgiving Sale tertentu, mungkin kerana khalayaknya di seluruh dunia, tetapi ia mengadakan Steam Autumn Sale yang biasanya jatuh dalam tempoh Thanksgiving yang sama.

Ini bermaksud Penjualan Steam seterusnya kemungkinan akan berlangsung pada minggu Thanksgiving, jadi pada hari Isnin 19 November. Sekiranya ia berlaku secara khusus pada Hari Kesyukuran, kemungkinan akan berlangsung sekitar seminggu dari Khamis 22 November hingga Khamis 29 November. Ini juga bermaksud Steam Autumn Sale merangkumi hujung minggu Black Friday, acara penjualan yang biasanya disediakan untuk potongan besar pada sejumlah barang pengguna.

Valve belum mengesahkan bahawa ia akan mengadakan Steam Autumn Sale, atau kapan ia akan berlangsung, tetapi itulah tekaan terdidik kami tentang kapan anda boleh menjangkakan Steam Sale seterusnya.

Apa itu Steam Sale?

Steam adalah apa yang dikenali sebagai "platform pengedaran digital" yang dikembangkan oleh Valve Corporation. Ia menjual permainan untuk pemaju dan menawarkan pemasangan dan kemas kini automatik, ciri komuniti dan alat sembang dalam permainan.

Sekiranya anda baru menggunakan etika Penjualan Steam, berikut adalah penurunannya: hab permainan PC Steam menjalankan sejumlah penjualan setiap tahun. Bagi mereka yang membeli dan bermain permainan di komputer, ini adalah acara utama untuk kalendar; ketika tajuk terbaru dan terhebat mendapat penurunan harga yang besar.

Platform ini mempunyai kecenderungan untuk melancarkan penjualannya dalam masa yang singkat.

Permainan Steam Sale yang terbaik

Steam akan sering mempublikasikan permainan Steam Sale yang terbaik di halaman utama tetapi terdapat alat penyaringan pihak ketiga yang berguna untuk membantu anda mencari permata tersembunyi. Disebut Steamdb, laman web ini menunjukkan semua tawaran Steam Sale terbaik pada setiap Steam Sale bermusim tetapi juga sepanjang tahun.

Di bahagian atas halaman, anda akan melihat pilihan penapisan berdasarkan harga, peratusan diskaun, dan peratusan penilaian. Anda juga dapat memilih untuk menunjukkan potongan harga baru, permainan senarai keinginan sahaja, dan anda dapat menyembunyikan permainan yang sudah Anda miliki. Untuk yang terakhir, anda perlu log masuk dengan akaun Steam anda.

Selain itu, anda boleh menapis mengikut jenis permainan, kategori dan OS, teg pengguna dan mata wang. Sekiranya anda membuat perubahan pada penapis ini, anda perlu memuat semula halaman (anda akan diberi arahan untuk melakukannya) agar perubahan tersebut dapat dilihat dalam senarai.

Setelah hasilnya disaring, anda akan melihat nama permainan, peratusan diskaun, harga, penilaian, kapan diskaun atau kesepakatan itu berakhir, kapan ia dimulakan dan ketika permainan diluncurkan. Anda juga boleh mencari permainan.

Sekiranya anda mencari tawaran permainan umum, kami mempunyai banyak halaman tawaran lain yang perlu diperiksa. Lihatlah alat dengar permainan terbaik kami untuk melihat mana yang menarik perhatian anda. Anda juga mesti merasa tidak senang dengan beberapa tawaran hebat yang terdapat di papan kekunci permainan terbaik, tikus permainan terbaik dan monitor permainan yang hebat juga.

Sekiranya anda ingin pergi lebih luas, kami mempunyai pilihan tawaran PS4 dan PS4 Pro, tawaran Xbox One S dan Xbox One X dan tawaran Nintendo Switch untuk memanfaatkan juga

Sekiranya anda berada di sini untuk permainan, kami mendapat pilihan tawaran permainan terbaik, dan pilihan yang kami rasa adalah permainan terbaik dari GOG.com.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found