Cara menggunakan FIFA 17

FIFA 17 ada di sini, dan membawa pelbagai pilihan perayaan matlamat yang baru untuk menimbulkan kemarahan musuh anda dan mencuba kesabaran rakan anda. Di antaranya adalah "tarian Dab", seperti yang terkenal oleh Paul Pogba dan Jesse Lingard. Inilah yang terakhir menunjukkan bagaimana rupa sebenar dalam kehidupan sebenar:

Tetapi bagaimana anda menggunakan FIFA 17? Sangat mudah, tetapi sedikit berbeza bergantung sama ada anda menggunakan PS4 atau Xbox One.

Pertama sekali, anda perlu memasukkan bola ke gawang. Mencapai itu dan anda akan berada dalam kedudukan penjaring, kerana dia berlari seperti orang gila. Kemudian di Xbox One, anda ingin menekan RB dan menekan Y dua kali, sementara di Playstation 4, anda perlu menahan R1 dan ketik dua kali.

Dan kemudian bingo. Anda baik untuk pergi, seperti Encik Pogba sendiri.

Tarian perayaan yang menjengkelkan telah menjadi sebahagian daripada budaya FIFA selama bertahun-tahun. Saya, saya sendiri, telah membuang masa kumulatif kehidupan lawan saya dengan membuat penjaring gol saya melakukan robot. Lagi dan lagi. Tetapi saya rasa ini juga bagus.

Sekarang untuk mencari seseorang untuk berlatih dengan…

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found