Gunakan Pokémon Ini untuk Menang Setiap Pertempuran Gym Go Pokémon pada tahun 2021

Gambar 1 dari 6

Gunakan Pokémon Ini untuk Memenangi Setiap Pertempuran Gym Go Pokémon pada tahun 2021kuat_pokemon_go _-_ gym_workout_copy
pokemon_go_best_pokemon _-_ best_overall_stat
pokemon_go_best_pokemon _-_ best_stamina_stat
pokemon_go_best_pokemon _-_ best_attack_stat
pokemon_go_best_pokemon _-_ best_defense_stat
pokemon_go_best_pokemon_-pokemon_strenght_rater
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Kepada yang belum tahu, Pokémon Go mungkin kelihatan lebih sedikit daripada orang yang bergegas menangkap makhluk maya yang muncul di roti bakar atau bahu rakan kerja mereka. Namun, seperti permainan video sembilan puluhan yang asal, Pokémon Go adalah permainan pertempuran jahat dengan hierarki Pokémon yang kuat. Sesiapa yang mahu "menjadi yang terbaik" mesti menghafal ini jika mereka ingin menumbangkan pasukan lawan dan menguasai gimnasium.

Tetapi apa sebenarnya hirarki itu? Bagaimana anda tahu Pokémon mana yang layak ditangkap / ditetas / berkembang? Jangan risau lagi: kami mempunyai senarai Pokemon terbaik untuk membantu anda memenangi pertempuran seterusnya.

Memahami Pasukan Impian Anda

Bagi mereka yang baru (atau lebih baru) ke Pokemon Go Battle League, anda perlu mengetahui banyak perkara sebelum membariskan pasukan Poke yang sempurna. Dengan lebih daripada 600 Pokemon yang ada, makhluk kecil yang comel dengan nama-nama gila dapat berkembang menjadi binatang raksasa yang siap menerima rakan anda dan membantu anda menjaga maruah anda.

Apa yang perlu dicari Pokémon

Setiap haiwan mempunyai satu set statistik dari Kekuatan hingga Stamina dan bergantung pada lokasi anda ditambah dengan apa / siapa yang sedang anda perjuangkan, anda harus tahu siapa yang akan menunjukkan prestasi terbaik dalam keadaan tersebut.

Semasa menangkap Pokemon, anda perlu memberi mereka gula-gula, menggunakannya dalam pertempuran, dan memberi mereka dorongan untuk membantu mereka berkembang sepenuhnya. Sebagai contoh, mari kita lihat salah satu Pokemon yang lebih biasa, Pidgey. Burung kecil itu tidak akan kelihatan seperti awalnya tetapi mengembangkan kemahiran Serangan, Pertahanan, dan kemahirannya yang lain. Walaupun bukan salah satu yang terbaik untuk pertempuran, dia adalah salah satu yang terbaik yang mungkin anda dapati.

Memahami Kekuatan / Kelemahan Mereka

Setiap Pokemon mempunyai kekuatan dan kelemahan masing-masing. Kembali kepada rakan kita Pidgey, dia boleh terbang. Tetapi, jika dia memerangi makhluk lain dengan serangan elektrik, ais, atau batu, anda menghadapi masalah besar. Sebelum memilih Pokemon anda, sangat penting untuk memahami siapa anda bertengkar dan apa yang dapat dilakukan oleh Pokemon anda.

Pokémon terkuat dalam Pokémon Go: Keseluruhan Terbaik

Tidak menghairankan, Mewtwo, Mew, Articuno, Moltres, dan Zapdos yang legenda berkeliaran di bahagian atas senarai ini. Kami telah memilih untuk menghilangkannya. Sementara itu, Charizard kegemaran peminat tidak begitu baik seperti yang anda sangka, sementara Vaporeon adalah evolusi Eevee terbaik dengan mudah.

pokemon_go_best_pokemon _-_ best_overall_stat

Sekiranya anda tertanya-tanya, Pokémon yang ada sekarang adalah yang terbaik untuk dimiliki Pokémon Go, berikut adalah 10 teratas:

 1. Tyranitar
 2. Nagait
 3. Snorlax
 4. Rhydon
 5. Gyarados
 6. Blissey
 7. Vaporeon
 8. Donphan
 9. Espeon
 10. Lapras **

Pokémon terkuat dalam Pokémon Go: Statam Stamina Terbaik

Untuk pertempuran gimnasium peringkat tinggi, anda ingin menggunakan Pokémon yang dapat memukul - terutamanya jika anda akan meninggalkannya untuk mempertahankan pasukan anda. Juga penting untuk dapat mengenalpasti sekilas sama ada anda akan dapat turun gimnasium dengan Pokémon berkekuatan tinggi memimpinnya.

pokemon_go_best_pokemon _-_ best_stamina_stat

Oleh itu, tidak termasuk Pokémon legendaris yang tidak terdapat dalam senarai ini, berikut adalah 10 Pokémon teratas dengan stamina tertinggi:

 1. Blissey
 2. Chansey
 3. Wobbuffet
 4. Snorlax
 5. Wigglytuff
 6. Vaporeon
 7. Lapras **
 8. Lanturn
 9. Jigglypuff
 10. Rhydon

Pokémon terkuat dalam Pokémon Go: Statistik Serangan Terbaik

Sekiranya anda ingin mempunyai kekuatan serius dalam dunia Pokémon Go, Fire Pokémon adalah pertaruhan terbaik anda. Statistik serangan sangat baik untuk cepat mengalahkan lawan dalam pertempuran gim. Namun, perlu diingat bahawa setiap Pokémon akan menyerang dengan kelajuan yang berbeza, jadi kadang-kadang kekuatan sahaja tidak akan mencukupi.

pokemon_go_best_pokemon _-_ best_attack_stat

Namun, jika semua yang anda sayangi mempunyai serangan paling kuat dalam kumpulan ini, 10 Pokémon ini adalah yang harus dilakukan.

 1. Meleret
 2. Nagait
 3. Groudon
 4. Gengar
 5. Tyranitar
 6. Flareo
 7. Kingler
 8. Pinsir
 9. Gyarados
 10. Alakazam

Pokémon terkuat dalam Pokémon Go: Statistik Pertahanan Terbaik

Tidak ada yang lebih baik daripada kulit tebal ketika penghinaan terbang di sekitar semasa sengit Pokémon Go pertempuran gim, dan senario yang sama boleh dikatakan untuk Pokémon yang ingin anda hantar ke tengah pertempuran. Memanfaatkan sebaik mungkin pertahanan pada waktu yang tepat dapat mengubah arah lawan yang sukar dan bertaraf tinggi.

pokemon_go_best_pokemon _-_ best_defense_stat

Sepuluh Pokémon ini - tidak termasuk legenda - adalah yang dapat melakukannya dengan terbaik untuk anda.

 1. Berpantang
 2. Steelix
 3. Cloyster
 4. Onix
 5. Mantina
 6. Skarmori
 7. Umbreon
 8. Tali belakang
 9. Tentacruel
 10. Encik Mime *

Pokémon terkuat dalam Pokémon Go: Memahami Kekuatan Pokémon

Walaupun Pokémon ini adalah watak yang paling kuat, perlu diingat bahawa setiap orang berada Pokémon Go mempunyai sifat yang unik. Oleh itu, sebilangan Vaporeon akan lebih berkuasa daripada yang lain. Heck, bahkan Arcanine anda mungkin lebih kuat daripada Lapras dengan tahap yang sama.

Untuk membantu anda mengetahui di mana Pokémon anda berada di spektrum kuasa, lawati laman web Pokemon untuk melihat Pokedex. Sistem ini akan memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk membina Pokemon anda dan mula memenangi pertempuran.

Petua Lain untuk Menang

Sekarang anda mempunyai barisan yang sempurna, sudah tiba masanya untuk bersiap sedia menghadapi pertempuran seumur hidup (atau sekurang-kurangnya hari ini). Terdapat beberapa perkara yang perlu anda lakukan sebelum anda melemparkan rakan anda dalam pertempuran.

Gunakan Pelindung Anda dengan Bijak

Setiap Pokemon mendapat dua Protect Shields semasa pertempuran, dan perisai ini melindungi anda dari serangan yang dikenakan. Sekiranya anda melihat teguran yang tidak akan banyak merosakkan, tunggu. Gunakan perisai anda ketika mereka sangat diperlukan untuk memanjangkan hayat Pokemon anda.

Gunakan Gula-gula dengan Bijak

Anda hanya akan mempunyai banyak gula-gula di tangan. Gunakan ini untuk memberi Pokemon peningkatan stat di mana anda fikir ia akan melakukan yang terbaik. Sebagai contoh, tidak ada gunanya meningkatkan Pidgey Anda menjadi maksimal ketika itu tidak akan pernah lebih baik daripada makhluk lain.

Amalan Menjadi Sempurna

Susunan yang sempurna memerlukan banyak latihan, percubaan, dan kesilapan. Sertailah lebih banyak pertempuran untuk melihat apa yang berfungsi dengan baik dan yang tidak baik. Sekiranya anda menggunakan Pokemon yang sama untuk mengambil alih setiap Gym atau menghancurkan setiap rakan dan ia berfungsi dengan baik, tetapi jika tidak, teruskan usaha sehingga anda menemui persediaan yang sempurna.

* Mr Mime hanya dapat dijumpai di wilayah tertentu kecuali menetas dari telur.

** Lapras adalah spesies terancam dalam keluarganya sendiri, tidak mempunyai evolusi, dan sangat jarang ditemui.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found