Pokémon Go Plus: Semua yang perlu anda ketahui mengenai aksesori Pokémon Go yang penting

Pokémon Go Plus: Semua yang perlu anda ketahui mengenai aksesori Pokémon Go yang penting

Gambar 1 dari 17

reddit_calexy4

jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Walaupun Pokémon Go tidak begitu popular seperti dulu, masih ada banyak pemain berdedikasi yang berusaha menjadi yang terbaik, seperti tidak ada yang pernah ada. Sekiranya anda, seperti saya, masih bermain Pokémon Go dan anda tidak mempunyai Pokémon Go Plus namun, anda benar-benar kehilangan. Walaupun peranti bersaiz jam tangan selalu kehabisan stok pada masa awal, Go Plus telah lama tersedia di kedai Nintendo UK.

Tetapi mengapa anda mesti mendapat Pokémon Go Plus? Dan adakah itu bernilai wang sebanyak itu? Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai Pokémon Go Tambahan.

Apa itu Pokémon Go Plus dan bagaimana ia berfungsi?

Pokémon Go Plus adalah aksesori yang dipasang pada gelang tangan yang menghubungkan ke telefon anda melalui Bluetooth kuasa rendah dan membolehkan anda menangkap Pokémon dan memutar Poké Stops dengan satu klik butang. Dengan Pokémon Go Plus, anda dapat terus menangkap dan berputar tanpa perlu membuka aplikasinya.

Ia berfungsi dengan menggunakan rangkaian getaran dan lampu LED berwarna untuk memberi tahu anda ketika ada Pokémon di sekitar, atau ketika anda melewati PokéStop. Apabila ia berkedip hijau, itu bermaksud anda pernah menangkapnya sebelumnya, dan ketika berkedip kuning, itu bermaksud Pokémon baru yang belum anda daftarkan di PokéDex anda.

Tetapi faedah terbesar adalah anda sebenarnya boleh bersosial ketika masih bermain permainan.

Terdapat beberapa kelemahan, namun. Dengan Go Plus, anda hanya dapat menggunakan PokéBalls untuk menangkap Pokémon, dan jika anda gagal menangkapnya di PokéBall pertama, ia akan melarikan diri secara automatik. Ini jelas mengecewakan jika sesuatu yang jarang berlaku dan anda mungkin menggunakan Great Ball atau Ultra Ball untuk menangkapnya.

Kedua, Pokémon Go Plus menggunakan bateri butang, yang bermaksud bahawa anda harus mengganti bateri setiap bulan atau lebih. Saya menggunakan Go Plus sekitar empat hingga lima jam sehari dan harus menggantinya setiap tiga minggu. Jarak tempuh anda tentu berbeza-beza bergantung pada seberapa banyak anda menggunakannya.

Lihat yang berkaitan Gunakan Pokémon Ini untuk Memenangi Setiap Pertempuran Gym Pokémon Go pada tahun 2021 Siapa Pokemon Itu?: Bolehkah anda meneka semua 17 makhluk Pokemon Go bertopeng ini? Petua dan trik Pokémon Go: Cara menangkap Pokemon Meltan baru dan banyak lagi

Berapakah kos Pokémon Go Plus dan di mana anda boleh membelinya?

Pokémon Go Plus berharga £ 35 dan boleh dibeli di UK dari kedai rasmi Nintendo UK. Ia jelas sangat mahal, tetapi faedah yang diberikannya kepada pemain Pokémon Go setiap hari tidak dapat diremehkan. Mampu memutar PokéStops tanpa membuka permainan adalah bonus pasti apabila anda terburu-buru.

Apa itu Pokémon Go Plus? Tarikh pengeluaran UK, tempat membeli dan banyak lagiApa yang berlaku dengan Pokémon Go Plus ketika pertama kali dilancarkan?

Ketika Pokémon Go Plus pertama kali dilancarkan pada tahun 2016, ia dilanda kelewatan demi kelewatan. Nintendo pada mulanya mengatakan bahawa tarikh pelepasan yang boleh dipakai jatuh pada bulan September, tetapi syarikat itu kemudian mendedahkan alasan sebenar di sebalik kemunduran itu, dan itu bukan yang kami harapkan. Ternyata Pokémon Go Plus telah ditunda bukan karena kebutuhan Nintendo untuk memenuhi permintaan, tetapi karena peningkatan yang perlu dilakukan di sisi aplikasi ekosistem.

Nintendo menjelaskan sebab kelewatan kepada Polygon dalam satu kenyataan, dengan mengatakan: "Agar kami dapat menawarkan pengalaman baru untuk bermain Pokémon Go dengan Pokémon Go Plus dengan tahap kualiti yang cukup tinggi untuk memuaskan sebanyak mungkin orang, kami memutuskan bahawa perlu mengambil cukup masa untuk menyelesaikannya. Kami meminta pemahaman anda. "

Hari ini, Go Plus berfungsi dengan sempurna, walaupun ia mungkin mempunyai masalah sekarang dan lagi setiap kali Niantic mengemas kini aplikasinya.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found