Tipuan dan petua Pokémon Go: 5 cara untuk menangkap Pokémon yang jarang dan legenda

Petua dan petua Pokémon Go: 5 cara untuk menangkap Pokémon yang jarang dan legenda

Gambar 1 dari 17

reddit_calexy4

jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Tidak ada cara yang dijamin untuk menemukan Pokémon langka seperti Charmander, Eevee, dan Pikachu - tetapi ada banyak cara yang boleh anda buat untuk menangkap makhluk yang anda mahukan, jauh lebih rawak.

Pokemon Go adalah permainan jangka panjang yang mendorong pemain untuk melakukan petualangan dan mengunjungi tempat baru untuk menangkap makhluk maya kecil. Kemudian, dengan andaian anda telah merawat makhluk anda dan mengumpulkan koleksi, anda boleh menyertai pertempuran serangan Pokemon. Untuk berjaya, anda memerlukan Pokemon yang dapat ditingkatkan dan dengan pelbagai kemampuan.

Malah mereka yang tahu sedikit tentang Pokemon mungkin biasa dengan Pikachu. Anehnya, makhluk kuning yang sangat popular ini tidak mudah dijumpai. Tetapi, kebanyakan pengguna tidak keberatan kerana Pokedex begitu penuh dengan watak unik sehingga setiap orang dapat menjumpai sekurang-kurangnya dua atau tiga orang yang mereka gemari.

Dalam artikel ini, kami akan mengkaji beberapa petua dan trik yang akan membantu anda mencari Pokemon langka dan legenda yang anda cari.

Tipuan dan petua Pokémon Go: Pokévision akan membantu anda menangkap makhluk halus dan legenda itu

1. Dapatkan Bergerak

Bukan rahsia lagi bahawa ada beberapa percubaan yang dilakukan untuk menipu Pokemon Go untuk menganggap anda sedang pergi ke tempat eksotik untuk menangkap Pokemon yang jarang berlaku. Malangnya, ini tidak selalu berfungsi dan mereka sering membawa anda ke air panas dengan Niantic.

Pada satu masa, pada masa awal Pokemon Go, kami dapat mengikat telefon bimbit kami ke kipas siling dan membiarkannya berputar untuk membuat aplikasi menganggap kami berjalan atau berlari dan naik lebih jauh. Hari ini, itu tidak lagi berlaku. Untuk benar-benar mencari Pokemon, anda harus keluar dari rumah dan mencari.

2. Pergi ke Mercu Tanda

Anda tidak perlu mendapatkan Pasport untuk mencari Pokemon yang jarang berlaku. Tidak kira di mana anda tinggal, anda mungkin mempunyai beberapa mercu tanda, taman, atau sesuatu yang terkenal di sekitar anda. Sering kali, di sinilah kita menemukan Pokemon terkuat kita. Berdasarkan pengalaman, tempat-tempat ini umumnya mempunyai titik pemijahan tinggi yang bermaksud lebih banyak Poke akan muncul pada satu masa. Ini meningkatkan kemungkinan anda menemui rakan pertempuran yang jarang dan legenda.

Setelah bermain sebentar, anda akan mula melihat mata bertelur. Sekiranya anda kerap mengunjungi tempat-tempat ini, anda mungkin akan menemui Pokemon yang jarang berlaku.

3. Naikkan Tahap Jurulatih Anda

Ini mungkin sukar diambil, tetapi salah satu sebab anda terus mencari Pokémon asas rendah, kerana anda adalah pelatih Pokémon asas rendah. Tahap pelatih anda dan kelangkaan Pokémon yang akan anda temui saling berkaitan, jadi menaikkan tahap anda dengan cepat akan membantu anda mencari Pokémon yang lebih baik. Kami telah mengumpulkan panduan di sini tentang bagaimana anda dapat naik level lebih cepat.

Sekiranya anda baru bermula, luangkan masa untuk mengunjungi Poke Stops dan berteman dengan gim baru. Kedua-duanya akan membantu anda meningkatkan skor pelatih anda. Semasa anda meningkatkan kemampuan anda sendiri, anda boleh fokus untuk menangkap Pokemon dan memenangi pertempuran.

4. Gunakan akal Pokés

Walaupun peluang untuk mencari Pokémon tertentu adalah rawak, anda kemungkinan besar akan menemui jenis Pokémon tertentu di tempat-tempat tertentu - dan sebenarnya sangat masuk akal. Anda lebih cenderung mencari Pokémon air di sekitar air, menyerupai tetikus, dan mendarat Pokémon di kawasan berumput, dan, jika anda bersedia untuk menceburkan diri, kemungkinan besar anda akan menemui Pokémon psikik di perkuburan.

kbabesr

5. Cari Putaran Sarang

Putaran sarang biasanya muncul di taman dan mempunyai kadar pemijahan yang tinggi. Kami menyukai petua ini kerana anda tidak perlu melakukan perjalanan jauh untuk mencari teman pertempuran yang hebat dan (seperti namanya) sarang ini sering dikemas kini (biasanya setiap minggu). Anda boleh menyemak jadual Nest Rotation seterusnya di sini.

Pada dasarnya, anda boleh mengunjungi taman pada hari Isnin dan melihat beberapa Bulbasaurs. Selasa berikutnya anda mungkin melihat lebih banyak Eevees. Gunakan ini untuk keuntungan anda kerana umumnya mudah diakses di mana pun anda tinggal, dan ia memberi anda Pokemon baru mengikut jadual penggiliran.

Anda boleh meminta pemain lain di kawasan anda atau mungkin mencari lebih banyak maklumat tempatan di laman web seperti Reddit untuk membantu anda mencari lebih banyak maklumat mengenai putaran sarang. Dapatkan rancangan bersama, pelajari jadual, dan tempatnya, kemudian mulailah bermain.

Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya Anda Tidak Boleh Melancong

Kami sedar bahawa banyak pemain Pokemon Go tidak bergerak seperti yang diizinkan oleh permainan. Ini tidak bermaksud bahawa anda perlu melakukan tanpa banyak pilihan Pokedex. Nasib baik, para pencipta nampaknya juga berfikir.

Walaupun kita bercakap terutamanya mengenai pelatih yang lebih muda di sini, petua ini boleh digunakan oleh sesiapa sahaja. Beberapa tempat terbaik yang kami dapati Pokemon adalah gereja, restoran, dan pusat membeli-belah. Ini adalah tempat yang mesti dikunjungi oleh mana-mana pelatih sekurang-kurangnya sekali seminggu.

Anggaplah anda belum memiliki kereta. Ini bermakna anda tidak boleh pergi ke tempat baru dan menarik pada bila-bila masa yang anda perlukan. Anda pada dasarnya berada di belas kasihan orang lain untuk membawa anda memburu Pokemon. Apabila anda tidak mempunyai pilihan itu, luangkan masa untuk menjaga Pokemon semasa anda dan tingkatkan mereka sebanyak mungkin.

Semasa anda menaiki kereta, cuba putar setiap Poke Stop yang anda lihat, anda sering mendapat bekalan yang anda perlukan semasa waktu permainan. Pokemon Go masih boleh menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan jika anda tidak mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap perjalanan anda, tetapi memerlukan sedikit persiapan dan perancangan untuk berjaya.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found