Pokémon Go hack: Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon permulaan anda yang pertama

Gambar 1 dari 17

Pokémon Go hack: Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon permulaan anda yang pertamareddit_calexy4
jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Pokémon Go pada mulanya dilancarkan pada tahun 2016, tetapi lebih dari empat tahun kemudian permainan ini terus menjadi sangat popular. Dengan berjuta-juta muat turun, permainan Augmented Reality terus menarik perhatian pelbagai pengguna dari muda hingga tua dan semua peringkat pengalaman.

Banyak pemain menyukai francais sejak mereka masih kanak-kanak sementara yang lain tidak pernah menyentuh kad atau menonton rancangan itu. Terlepas dari pengalaman anda, anda pasti pernah mendengar tentang Pikachu. Sahabat kuning kecil seperti Winnie the Pooh versi anak-anak yang keren (kecuali dia bukan beruang, dia… tikus?).

Dapatkan Pikachu Sebelum Ada Pokemon Lain

Semasa mula-mula anda mulakan Pokémon Go, Profesor Willow memberi anda pilihan biasa dari Pokémon tiga elemen standard: Charmander, Squirtle, dan Bulbasaur. Namun, dalam filem itu, Ash kehilangan ini dan akhirnya mendapat Pikachu sebagai gantinya. Ternyata cukup mudah bagi anda untuk memulakan dengan Pikachu juga.

Cara memuat turun Pikachu di Pokémon Go

Apabila anda ditanya oleh Profesor Willow, mana dari tiga Pokemon standard yang anda mahukan, berjalan kaki secara fizikal dari kawasan tersebut dengan aplikasinya terbuka, dan kemudian kembali.

Anda mungkin perlu melakukan ini sekitar tiga kali, dan anda juga memerlukan isyarat GPS yang baik, tetapi tidak lama lagi anda akan berhadapan dengan Pikachu - Pokémon kegemaran semua orang.

Ingat, anda perlu berjalan jauh (tidak, berjalan kaki dari ruang tamu anda ke ruang makan anda tidak akan berfungsi). Pokémon Go dirancang untuk membuat anda bangkit dan bergerak. Oleh itu, cuba berjalan-jalan di sekitar taman atau di kawasan kejiranan dan belakang anda.

Cara Menangkap Pikachu Tanpa Hack

Sekiranya seperti saya dan banyak orang lain, anda tidak mengetahui perkara ini semasa mula bermain - jangan risau. Anda masih boleh mendapatkan Pikachu dalam permainan, tetapi anda hanya akan mendapatkannya di lokasi rawak - atau dari telur. Ia akan memakan masa lebih lama, tetapi ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk meletakkan kemungkinan anda.

Perlu diingat bahawa, walaupun mempunyai Pikachu sebagai Pokémon permulaan anda, anda lebih baik mengambil Squirtle dan menjadikan Blastoise kepada diri sendiri sekiranya anda mahukan Pokémon yang hebat.

Siapa Pikachu?

Sekiranya anda telah memutuskan untuk mengikuti peretasan di atas, anda mungkin ingin mengenali rakan anda dengan lebih baik. Bagi sesiapa yang biasa dengan Pokemon, teruskan dan lewati bahagian ini. Tetapi, bagi mereka yang baru menggunakan francais, mari kita bincangkan mengenai Pikachu!

Pertama kali diperkenalkan ke dunia pada tahun 1996, nama Pikachu dilaporkan berasal dari "Pika" suara elektrik, dan "Chu" suara tikus. Mengapa perkara ini selain fakta yang menyeronokkan secara rawak mengenai makhluk kuning kecil itu? Baiklah, kerana serangan khas Pikachu adalah Volt Tackle tentu saja (oleh itu kilat kilat di ekornya).

Kerana kebolehannya yang istimewa, anda lebih baik memerangi air atau makhluk terbang. Tetapi, dia tidak akan bersikap adil terhadap tanah, naga, atau Pokémon elektrik.

Sekiranya anda memilih untuk pergi bersama Pikachu sebagai Pokémon pertama anda, penting bagi potensinya. Pikachu dapat berkembang menjadi komponen yang lebih kuat dan hebat untuk Pokémon lain.

Raichu adalah Pikachu yang berkembang yang bermaksud dia telah meningkatkan kemahiran.

Yang perlu anda buat hanyalah memberi makan gula-gula Pikachu 60 anda dan biarkan dia berkembang! Hati-hati, tanah masih menjadi kelemahan bagi Pikachu yang baru dan lebih baik, jadi bersikaplah strategik ketika memilihnya untuk berperang.

Catatan: Terdapat Pikachus lelaki dan wanita sepanjang sejarah francais! Anda boleh memberitahu jantina Pokémon dengan bentuk kisah mereka. Contohnya, Pikachu betina mempunyai ekor berbentuk hati sementara Pikachu jantan mempunyai ekor yang lurus. Tetapi jangan tunduk pada muslihat Pikachu lelaki, dia akan mengubah bentuk kisahnya agar tampil seperti versi wanita.

Adakah Anda Betul Memerlukan Dia?

Sekiranya anda baru dalam Pokémon Go, sangat penting anda memahami bagaimana setiap Pokémon bertempur. Walaupun beberapa watak berkembang di sekitar air, mereka tidak dapat melakukannya dengan baik di darat. Beberapa mempunyai ciri khas seperti elektrik atau api yang meningkatkan peluang anda untuk menang bergantung pada siapa atau apa yang sedang anda perjuangkan.

Setelah anda memahami asas pertempuran, anda mungkin tertanya-tanya adakah anda benar-benar memerlukan Pikachu untuk berjaya dalam permainan.

Perkara lain yang perlu dipertimbangkan semasa memilih Pokémon pertama anda (atau yang lain) adalah kemungkinan masa depan mereka. Dengan gula-gula dan penjagaan yang betul, rakan pertempuran kecil, lemah, dan rendah diri anda boleh menjadi salah satu rakan paling berharga di Pokedex.

Seperti yang disebutkan di atas, anda mungkin lebih baik dalam jangka masa panjang bermula dengan Squirtle kerana evolusi menghasilkan sahabat pertempuran yang lebih kuat. Tetapi, di mana keseronokan itu?

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found