Pokémon Go: Cara memperbaiki “kami tidak mengesan orientasi telefon anda” dan bug lain

Pokémon Go: Cara membetulkannya

Gambar 1 dari 17

reddit_calexy4

jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Pokémon Go keluar di AS sekarang, dan juga tersedia di UK jika anda sudah bersedia untuk bermain sedikit. Walaupun menangkap Pokémon sentiasa menyeronokkan - walaupun pada skrin LCD yang kabur - salah satu perkara terbaik Pokémon Go adalah penggunaan augmented reality (AR) yang bijak. Pada dasarnya, ini membolehkan Pokémon berjalan di jalanan, dan menggunakan kamera telefon anda untuk meletakkannya di dunia nyata.

Namun, sepertinya tidak berfungsi pada semua ponsel, sehingga banyak orang melaporkan kesalahan yang berbunyi "kami tidak mengesan orientasi telefon anda". Kesalahan yang menjengkelkan itu bermaksud tidak mungkin bermain permainan dalam mod AR - yang merupakan salah satu perkara terbaik mengenai permainan ini, tetapi terdapat beberapa pembaikan yang mungkin dapat membantu. Terdapat juga ralat yang memaksa anda masuk setiap kali anda membuka aplikasinya, dan kami juga dapat memperbaikinya.

1. Anda menggunakan iOS 10

Sekiranya anda mempunyai iPhone dan anda sentiasa berminat untuk terus berada di barisan hadapan teknologi baru, anda mungkin telah memuat turun iOS 10. Malangnya, itu tidak bagus untuk anda Pokémon Go kerjaya. Ramai orang dengan iOS 10 telah melaporkan masalah AR yang sama, sementara itu nampaknya tidak ada pada iPhone yang menjalankan sistem operasi iOS 9 yang normal dan stabil. Sekiranya anda menggunakan iOS 10 dan benar-benar mahu menggunakan ciri AR Pokémon Go, mungkin layak untuk kembali ke iOS 9.

2. Telefon anda mungkin tidak mempunyai sensor giro

okémon Go perlu mengetahui orientasi telefon anda, sehingga dapat memetakan Pokémon ke dunia nyata. Walau bagaimanapun, untuk melakukan ini telefon anda perlu mempunyai giroskop, dan jika telefon bimbit anggaran atau berumur beberapa tahun, mungkin tidak. Sekiranya anda begitu terdesak untuk bermain Pokémon Go bahawa anda sudah bersedia untuk membeli telefon baru, maka mengapa tidak melihat telefon pintar terbaik kami tahun 2016 di sini.

pokemon_go_bug_fix_ar_orientation_off_2

3. Kemas kini aplikasi Pokémon Go

Pokémon Go masih relatif baru, dan itu bermakna banyak masalah dapat diselesaikan dalam kemas kini aplikasi. Namun, jika anda berada di UK dan anda sudah menggunakan panduan kami untuk memuat turun Pokémon Go, anda akan dapati aplikasi AS tidak dikemas kini secara automatik.

Untuk mengemas kini Pokémon Go pada iPhone anda, anda perlu masuk semula ke Apple ID yang berpangkalan di AS yang anda buat untuk memuat turun permainan, dan kemudian pergi ke App Store dan Kemas kini. Sekiranya terdapat versi yang lebih baru dari Pokémon Go , ia akan muncul di sini, dan setelah dimuat turun, masuk semula ke akaun biasa anda. Walaupun mengemas kini aplikasi tidak menyelesaikan masalah untuk saya - kerana saya juga mempunyai iOS 10 - ia menghentikan saya perlu log masuk setiap kali saya mahu bermain permainan.

Lihat peretasan Pokémon Go yang berkaitan: Bagaimana cara berevolusi Eevee menjadi Vaporeon, Flareon, Jolteon dan sekarang penipu dan petua Espeon atau Umbreon Pokémon Go: 5 cara untuk menangkap Pokémon Pokémon langka dan legendaris Who's That Pokemon ?: Bolehkah anda meneka semua 17 Pokemon Go yang bertopeng ini makhluk?

Sekarang Pokémon Go terdapat di UK App Store, pertaruhan terbaik anda ialah memadam aplikasi AS dan memuat turun aplikasi UK. Sebaik sahaja anda log masuk, semua Pokemon dan item anda akan dipulihkan. Sekarang anda menggunakan versi UK rasmi Pokémon Go anda akan dapati kemas kini secara automatik juga.

Pada Android, prosesnya agak tidak menyakitkan. Sekarang aplikasinya tersedia di Google Play Store UK, APK asli yang anda muat turun akan dikemas kini secara automatik jika anda menghidupkan kemas kini automatik.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found