Cara memuat turun Pokémon Go di Android di UK: Dapatkan Pikachu dengan telefon anda hari ini

Pokémon Go telah tersedia di AS untuk apa yang kelihatan seperti zaman dahulu, tetapi hari ini akhirnya dilancarkan ke UK. Itu bermaksud pelatih wannabe di UK kini dapat mengalami keajaiban Pokémon Go, dan ketahui sendiri mengapa ia sudah menjadi salah satu aplikasi paling popular di dunia.

Cara memuat turun Pokémon Go di Android di UK: Dapatkan Pikachu dengan telefon anda hari ini

Sekiranya anda dibesarkan pada tahun sembilan puluhan, Ash dan Pikachu menjadi sebahagian besar kenangan masa kecil anda - bersama dengan Moltres yang sebenarnya anda tidak seharusnya berniaga. Kembali ke 2016, dan Pokémon telah kembali dalam bentuk Pokémon Go , aplikasi baru yang menggunakan perkhidmatan lokasi dan teknologi augmented-reality (AR) untuk membawa alam semesta Pokémon ke telefon Android atau iPhone anda.

Sekarang itu Pokémon Go secara rasmi keluar di UK, anda tidak perlu bersusah payah dengan fail APK atau kemas kini manual. Untuk mendapatkan Pokémon Go pada telefon Android anda, cukup cari di gedung Google Play atau lompat terus melalui pautan ini. Selepas itu, hanya memuat turun dan memasang aplikasi seperti yang anda lakukan. Walaupun ini menandakan berakhirnya proses pemasangan, ini hanya permulaan perjalanan panjang anda untuk menjadi master Pokémon. Nasib baik untuk anda, kami telah mengumpulkan pelbagai petua dan trik untuk membantu anda mencapai kepantasan - dan bahkan kami akan menunjukkan kepada anda cara menjaring Pikachu.

CATATAN: Sekiranya seperti banyak daripada kita, anda telah melontarkan senjata dan sudah memuat turun aplikasinya melalui kaedah APK di bawah, menukarnya cukup mudah. Cukup hapus fail APK dan muat turun semula aplikasi dari gedung Google Play seperti biasa. Sebaik sahaja anda log masuk dengan maklumat akaun sebelumnya, inventori dan Pokémon anda akan dipulihkan.

bagaimana_untuk_muat_pokemon_go_android_uk_2

Cara mendapatkan Pokémon Go di Android sebelum berada di tempat tinggal anda

  1. Sekiranya Pokémon Go aplikasi tidak tersedia buat masa ini dari gedung Google Play anda, anda mesti mencari di tempat lain untuk memuat turunnya. Sebenarnya, anda boleh memuat turun aplikasinya sendiri dari sini: //apkpure.com/Pokémon-go/com.nianticlabs.Pokémongo. Walaupun Pokémon Go APK nampaknya tersedia di beberapa laman web yang berlainan, terdapat laporan mengenai malware yang menyamar sebagai Pokémon Go. Atas sebab itu, lebih baik menggunakan pautan di atas.
  2. Lebih cepat dan lebih mudah untuk memuat turun fail ke telefon anda secara langsung, tetapi anda juga boleh memuat turunnya ke PC atau Mac anda, kemudian seret ke telefon Android anda.bagaimana_untuk_muat_pokemon_go_android_uk_3
  3. Setelah APK Pokémon Go dimuat turun, anda perlu melihat beberapa tetapan keselamatan untuk memuat turunnya. Pergi ke Tetapan | Keselamatan dan kemudian pastikan "Pemasangan aplikasi dari sumber yang tidak diketahui" diperiksa.
  4. Setelah selesai, pergi ke folder Muat turun anda, dan ketuk APK Pokémon Go untuk memulakan pemasangan. Profesor Willow - dan hayat bateri lebih sedikit - menanti.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found