Bagaimana Mencari Rakan Anda di Dubsmash

Dubsmash adalah platform video muzik yang hebat yang membolehkan anda menonton dan membuat video muzik anda sendiri, tarian dan klip penyegerakan bibir, dan banyak lagi. Orang baru di Dubsmash mengadu bahawa sukar untuk mencari rakan anda di platform, sebab itulah kami memutuskan untuk membantu mereka.

Bagaimana Mencari Rakan Anda di Dubsmash

Sekiranya anda adalah salah satu daripada orang yang ingin mencari rakan di Dubsmash, anda berada di tempat yang tepat. Artikel ini akan memberitahu anda semua mengenainya. Ringkasnya, lebih baik mencari rakan menggunakan nombor telefon mereka, tetapi baca terus untuk maklumat, petua dan trik yang lebih terperinci.

Daftar untuk Dubsmash

Sebelum memulakan, pastikan untuk memuat turun, atau mengemas kini Dubsmash ke versi terbaru menggunakan App Store rasmi atau Google Play Store, bergantung pada jenis peranti yang anda miliki. Ikuti sahaja arahan di skrin; pemasangan sangat mudah.

Setelah anda memasang aplikasinya, anda boleh mula menggunakannya dengan segera - ini adalah percuma. Sesiapa yang berumur 13 tahun ke atas boleh menggunakan Dubsmash. Catatan: banyak remaja menggunakan aplikasi ini, kerana nampaknya popular dengan demografi ini.

Apabila aplikasi dipasang di telefon anda, ketuk untuk memulakan. Anda akan diminta untuk alamat e-mel, kata laluan, dan nama pengguna yang unik. Semasa anda menyediakan profil anda, Dubsmash secara automatik akan meminta anda menambahkan kenalan anda. Anda juga perlu membenarkan Dubsmash mengakses fail media anda dan kenalan tersebut di atas.

Cara Menambah Kenalan di Dubsmash

Sekiranya anda telah membuat profil di Dubsmash, inilah masanya untuk menambahkan kenalan anda. Ini adalah kaedah paling mudah untuk mencari rakan di Dubsmash, dan kami sangat mengesyorkan agar anda menggunakan kaedah ini. Ikuti langkah-langkahnya:

  1. Setelah log masuk dan pendaftaran akaun anda yang pertama, Dubsmash akan meminta anda menambahkan rakan anda dari aplikasi Kenalan telefon anda. Sekiranya rakan anda memasang Dubsmash di telefon mereka, anda akan melihat namanya dan dapat menambahkannya.

    tambah kenalan

  2. Anda juga boleh menjemput rakan anda untuk memasang Dubsmash dan memperoleh beberapa faedah dalam aplikasi. Cukup ketuk Jemput dan rakan anda akan mendapat jemputan ke aplikasi yang menyeronokkan ini.
  3. Setelah mereka menerima anda dalam aplikasi Dubsmash, anda akan dapat saling mengirim mesej dan saling mengirim Dubsmash anda (video yang anda buat di dalam aplikasi).

Ini mungkin kaedah termudah untuk mencari rakan anda di Dubsmash. Tetapi ada cara lain, yang akan kami gariskan di bawah.

Cara Mengikuti Orang di Dubsmash

Semasa anda menyiapkan profil Dubsmash, anda juga akan diminta untuk mengikuti orang dan mendapatkan beberapa cadangan. Berikut adalah contoh bagaimana rupa peranti anda:

ikut

Ini biasanya merupakan akaun pengguna yang sangat popular, juga disebut akaun Trending. Mereka mempunyai banyak pengikut, beribu-ribu, dan biasanya, mereka tidak akan mengikuti anda sebagai balasan. Jangan bimbang, pengikut anda akan dihitung dengan pantas dan menjadi lebih ketara.

Anda juga dapat menggunakan fitur carian dalam aplikasi dengan memasukkan istilah yang tepat yang digunakan rakan anda untuk membuat akaun, misalnya nama pengguna mereka. Oleh kerana sangat sukar untuk mendapatkan nama yang unik, kerana semua yang baik diambil, orang biasanya menggunakan namanya diikuti oleh urutan nombor secara rawak, mis. John1234.

Mencari rakan anda tanpa nama pengguna atau nombor telefon mereka adalah mustahil. Untuk itu, pastikan anda menambahkannya ke Kenalan telefon anda atau meminta nama pengguna mereka di Dubsmash. Perkara yang sama berlaku untuk mereka ketika mereka ingin mencari anda.

Semuanya Lebih Baik dengan Rakan

Apabila anda berjaya menemui rakan anda di Dubsmash, anda boleh menambahkannya dan berkongsi kandungan dengan mereka. Selain Dubsmash, anda juga dapat mengirim Dubsmash anda melalui Facebook dan WhatsApp, menggunakan pilihan perkongsian asli aplikasi ini.

Oleh itu, jika rakan anda tidak mahu memasang aplikasinya, anda boleh menggunakan platform media sosial ini untuk berkongsi video anda. Adakah anda berseronok di Dubsmash? Siapa pencipta kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found