Cara cepat berhenti berlangganan dari semua e-mel sampah: kemasukan kotak masuk Hotmail, Outlook, Yahoo dan Gmail anda

Gambar 1 dari 6

Cara cepat berhenti berlangganan dari semua e-mel sampah: kemasukan kotak masuk Hotmail, Outlook, Yahoo dan Gmail andaCara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam
Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam
Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam
Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam
Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam
Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam

Pesan sampah dan pesanan pemasaran boleh menjadi gangguan yang nyata. Sekiranya anda tidak berhati-hati untuk berhenti berlangganan bahan pemasaran secara berkala, peti masuk anda dapat terkawal dengan jumlah sampah yang anda terima. Lihat juga: 18 petua Outlook terbaik untuk meningkatkan produktiviti.

Biarkan admin peti masuk terlalu lama dan proses berhenti melanggan akan menjadi tugas yang menyakitkan. Namun, jika anda menggunakan Gmail, Yahoo, atau Hotmail / Outlook.com maka ada layanan gratis yang berguna yang disebut Unroll.me yang akan mengimbas peti masuk anda dan membiarkan anda membuang pesan sampah dengan baik hanya dengan klik tetikus.

Sebagai balasan untuk perkhidmatan ini, Unroll.me meminta anda hanya berkongsi pautan yang mempromosikannya di suapan Facebook atau Twitter anda, yang merupakan harga yang dapat diterima untuk membayar peti masuk yang kemas.

Perlu diingat bahawa menggunakan perkhidmatan Unroll.me bermaksud menyerahkan akses ke peti masuk e-mel anda; jika anda tidak selesa dengan itu maka kami sarankan untuk tidak menggunakan kaedah ini.

Inilah cara membuang semua surat sampah dari peti masuk anda dalam beberapa saat.

Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel sampah: langkah pertama

Pergi ke Unroll.me dan klik pada butang "Mulakan sekarang". Masukkan alamat e-mel anda di kotak yang disediakan dan klik Teruskan.

Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel sampah: langkah kedua

Unroll.me kemudian akan meminta akses ke peti masuk anda. Sekiranya anda berpuas hati dengan ini, masukkan butiran log masuk anda di kotak yang disediakan.

Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel sampah: langkah ketiga

Setelah akses diberikan, Unroll.me akan mengimbas kotak masuk dan pesanan pemasaran anda. Bersabarlah, kerana ini boleh memakan masa beberapa minit. Setelah imbasan selesai, anda akan diberi senarai kemas dan rapi mengenai apa yang dianggap oleh perkhidmatan sebagai sampah. Dari sini, klik pada butang berhenti berlangganan dan anda tidak akan lagi menerima e-mel dari syarikat tersebut.

Cara cepat berhenti melanggan dari semua e-mel spam

Catatan: walaupun Unroll.me mendakwa untuk menghentikan langganan e-mel sampah anda, perkhidmatan ini sebenarnya menyekat e-mel daripada masuk ke peti masuk anda, jadi anda secara teknikal masih melanggan semua e-mel anda. Sekiranya anda ingin membenarkan sebarang e-mel masuk ke peti masuk anda, pergi ke tab Edit Langganan di laman web Unroll.me dan klik Langgan semula.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found