Pencetak terbaik untuk dibeli pada tahun 2013

Perlu meluangkan masa untuk mencari pencetak berkualiti tinggi - jika tidak, dokumen kelihatan tidak bersih, gambar kurang berkilau, dan anda akan mendapat migrain yang cuba mengendalikan mesin yang canggung dan perlahan.

Pencetak terbaik untuk dibeli pada tahun 2013

Kami telah mengumpulkan pencetak terbaik untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat: kami mempunyai inkjet pengguna yang mencetak gambar yang menakjubkan, pencetak yang lebih serius yang direka untuk perniagaan kecil, dan bahkan ada pencetak yang mengeluarkan halaman pada 60 ppm. Pastikan anda telah membaca ulasan ini sebelum mengambil risiko:

Epson Expression Premium XP-510

Epson Expression Premium XP-510

Epson all-in-one ini sesuai dengan pencetak Canon kegemaran kami dari segi spesifikasi. Ia mempunyai mesin cetak lima dakwat dengan tangki dakwat yang berasingan, jadi anda boleh menggantinya masing-masing semasa kehabisan. Ia mempunyai sokongan tanpa wayar untuk mencetak dari peranti mudah alih, dan kelajuan cetakannya layak, dinilai sekitar 9ppm untuk cetakan mono dan warna.

Ia menyalin dengan cepat, dan mencetak foto dengan kualiti yang sangat baik, hampir sama dengan yang dihasilkan oleh Canon Pixma MG6450 terbaru, tetapi ia mempunyai beberapa kekurangan.

Skrin kawalannya kecil dan tidak kemas, tidak ada slot kad memori sehingga anda tidak dapat mencetak terus dari kamera anda, dan kos halaman A4 berwarna lebih tinggi daripada rata-rata. Namun, perlu dipertimbangkan jika percetakan foto adalah keutamaan.

Baca ulasan penuh Epson Expression Premium XP-510 kami

Canon Pixma MG6450

Canon Pixma MG6450

Canon telah bermain dengan skema penamaan inkjet all-in-one tahun ini, jadi walaupun 6450 baru kelihatan seperti pengganti untuk Pixma MG6350 lama, sebenarnya ia mempunyai lebih banyak persamaan dengan Pixma MG5450 A-Listed (lihat di bawah) ).

Seperti pencetak itu, Pixma MG6450 mempunyai mesin cetak lima warna yang mencetak pada resolusi hingga 4,800 x 1,200dpi, dan kualitinya hebat. Versi terbaru ini menghasilkan cetakan foto yang sangat terperinci dengan keseimbangan warna yang sedikit lebih semula jadi daripada Pixma MG5450.

Ia juga pantas, mencetak teks pada tahap yang hampir sempurna pada pencetak laser, kos cetak tetap berpatutan dan terdapat banyak kesambungan - dari USB 2 hingga Wayarles dan pembaca kad memori yang dipasang di hadapan. Ringkasnya, Canon Pixma MG6450 adalah salah satu pencetak all-in-one terbaik di pasaran. Walau bagaimanapun, ini bukan peningkatan besar pada Pixma MG5450, yang masih tersedia pada masa ini, dan sedikit lebih murah.

Baca ulasan lengkap Canon Pixma MG6450 kami

HP Deskjet 2540

HP Deskjet 2540

Pencetak inkjet belanjawan HP all-in-one tidak akan memenangi sebarang anugerah untuk ciri, kualiti cetak atau kelajuan terunggul, tetapi hanya 45 £, dan untuk wang itu, kami rasa tidak akan banyak yang kecewa.

Ia mencetak pada kadar 5.4 ppm untuk dokumen mono dan 5 ppm untuk warna, dan output fotonya dapat diterima dengan sempurna. Cetakan dihantar dengan banyak perincian dan warna semula jadi; warnanya tidak dapat menandingi pukulan yang dihasilkan oleh Canon MG6450 (lihat di bawah), tetapi outputnya tetap kelihatan hebat.

Tambahkan pelbagai keupayaan tanpa wayar yang baik, termasuk sokongan untuk Wireless Direct, Apple Airprint dan kemampuan untuk mencetak ke Deskjet 2540 melalui internet, dan kos operasi yang tidak akan meruntuhkan bank, dan anda mempunyai sedikit tawar-menawar.

Baca ulasan lengkap HP Deskjet 2540 kami

Samsung Xpress M2070W

Samsung Xpress M2070W

Akhirnya, penyambungan NFC akan menjadi standard pada semua pencetak tanpa wayar, tetapi buat masa ini laser Samsung Xpress M2070W all-in-one adalah satu-satunya yang kita lihat.

Bersama dengan aplikasi cetak Mudah Alih Samsung, NFC menjadikan sambungan dengan peranti mudah alih seperti tablet dan telefon pintar sangat mudah - yang perlu anda lakukan untuk membuat sambungan ialah ketuk peranti anda ke bahagian tengah penutup pengimbas.

Pencetak itu sendiri juga tidak teruk. Ia mencetak pada kadar 20 ppm dalam mod normal dan draf, salinan dan imbasan cepat, dan kualitinya sangat baik. Kos cetakan sedikit lebih tinggi daripada biasanya, tetapi tidak terlalu tinggi. Sekiranya anda memerlukan laser all-in-one bernilai baik, Samsung Xpress M2070W adalah tugas yang tepat, dan sesuai untuk sesiapa sahaja yang perlu mencetak dari peranti mudah alih yang dilengkapi NFC.

Baca ulasan penuh Samsung Xpress M2070W kami

Canon Pixma MG5450

Canon Pixma MG5450

Pencetak Canon biasanya terdapat di bahagian atas A-List, jadi tidak hairanlah bahawa Pixma MG5450 adalah salah satu peranti terbaik tahun ini. Mesin cetak lima dakwat Canon menghasilkan cetakan warna dan teks berkualiti tinggi yang setajam apa pun yang kami lihat dari pencetak laser, dan kelajuannya tetap konsisten tidak kira betapa menuntut pencetakan kami.

Pilihan sambungan termasuk Wi-Fi 802.11n, port USB 2 dan pembaca kad tiga format. Cetakan Awan Google dan Apple AirPrint disokong, dan aplikasi Canon sendiri membenarkan pencetakan terus dari peranti Android dan iOS. Paparan warna 7.5 inci mudah dilayari. Ia pantas, penuh dengan ciri-ciri dan memberikan kualiti yang hebat - tidak hairanlah ini memenangi ujian Makmal terakhir kami.

Klik di sini untuk membaca ulasan penuh kami mengenai Canon Pixma MG5450

Dell B1160w

Dell B1160w

Dell B1160w adalah pencetak anggaran, tetapi ia masih berjaya menyertakan Wi-Fi 802.11n di samping port USB 2nya. Kami tidak biasa melihat rangkaian tanpa wayar pada mesin yang begitu murah, dan kualiti cetak Dell juga menantang harapan kami. Teks hampir sempurna, dan kualiti dalam ujian gambar dan gambar lebih baik daripada yang lain dengan harga ini.

Kos berjalan sedikit lebih tinggi daripada yang kami mahukan, terutama melebihi 5,000 halaman, dan bahagian luar Dell adalah sederhana dan plasticky. Tetapi, dengan wang ini, kita sukar mengeluh - sangat bagus jika anda membeli dengan anggaran.

Klik di sini untuk membaca ulasan penuh kami mengenai Del B1160w

Pejabat Lomond EvoJet

Pejabat Lomond EvoJet

Baru-baru ini tidak ada banyak lompatan dalam teknologi pencetak, tetapi Pejabat EvoJet Lomond memecahkan cetakan: ia menukar kepala cetak tradisional yang bergerak untuk kepala statik yang besar dengan 70,000 muncung, dan dapat mengeluarkan halaman mono pada 60 ppm yang luar biasa.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found