Cara Melaksanakan & Menyelesaikan di Apex Legends

Pemenang dalam permainan PvP seperti Apex Legends menawarkan peluang untuk menggosok wajah pemain dalam kekalahan mereka dan mengakhiri kehidupan permainan mereka dengan kejayaan terakhir. Mereka adalah bahagian penting dari banyak permainan komputer dan sesuatu yang kita semua suka gunakan berulang-ulang kali. Apex Legends tidak berbeza dan mempunyai penamat yang unik untuk setiap watak. Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana melaksanakan pemain di Apex Legends menggunakan penyudah tersebut.

Cara Melaksanakan & Menyelesaikan di Apex Legends

Apex Legends adalah permainan luar biasa yang dihasilkan oleh studio yang luar biasa. Sekiranya ada satu kritikan yang dapat kami sampaikan, tutorial ini adalah ringkas. Ini merangkumi asas-asas permainan dan kehilangan banyak elemen sama sekali. Salah satunya ialah gerakan menyelesaikan.

Setiap pemain di Apex Legends mempunyai gerakan unik untuk melaksanakan pemain dalam permainan dan sangat seronok melihat setiap pemain untuk menyelesaikan pemain lain.

Penamat di Apex Legends

Keuntungan membunuh pemain di Apex Legends ialah ia adalah orang lain yang sebenar. Kami boleh membunuh NPC sepanjang hari dan bahkan tidak akan memuaskan hati dengan mengambil pemain lain. Terutama mengetahui bahawa ia adalah orang yang sebenar dan mereka mungkin bersumpah dengan kuat sekarang. Sekiranya anda dapat mengakhiri perlawanan mereka dengan berkembang pesat untuk menjadikannya sengit sedikit lagi, mengapa tidak?

Apabila anda telah menewaskan musuh, dekatilah mereka dan anda akan melihat arahan di skrin untuk menyelesaikannya. Alat kawalannya ialah butang segiempat pada PS4, butang X pada Xbox One, dan kekunci E pada PC. Tekan kekunci yang sesuai dan watak anda akan menggunakan langkah penamat yang dipilih untuk melaksanakan musuh.

Seperti yang saya lihat, terdapat dua kegunaan utama untuk penyudah. Momen ‘Ya!’ Yang anda dapat ketika mengakhiri perlawanan pemain lain dan untuk mengelakkan Knockdown Shields semua orang sepertinya bermain. Anda boleh melangkau sisi perisai, tetapi kadang-kadang menggunakan penamat adalah yang paling mudah.

Terdapat item khusus yang sesuai dengan penamat. Disebut sebagai Legendary Gold Body Shield, ia adalah barang emas yang unik dan sangat langka yang boleh anda rampas. Sekiranya anda melakukan eksekusi, ia akan mengisi semula semua perisai anda secara automatik. Sekiranya anda menjumpai item ini, ada baiknya melaksanakan pemain atau dua pemain semasa perlawanan.

Gunakan penamat dengan berhati-hati

Satu perkara yang harus anda perhatikan ketika mempertimbangkan pelaksanaannya ialah membiarkan watak anda sendiri terdedah buat sementara waktu. Anda tidak mempunyai pertahanan semasa anda melakukan dan boleh dikeluarkan oleh pemain lain dengan mudah. Saya telah kehilangan satu perlawanan beberapa kali seperti ini. Walaupun anda melihat siapa lagi yang berada di sekitar, menganggapnya selamat dan memulakan penyudahnya, nampaknya seseorang keluar dari bangunan atau dari sebalik batu dan menembak.

Itu menjadikan pelaksanaannya berisiko tetapi juga lebih bermanfaat!

Langkah pelaksanaannya perlahan dan sengaja dan sepanjang masa itu, anda terdedah kepada tembakan. Sebaik sahaja anda memulakan penamat, anda adalah penumpang sehingga animasi selesai atau anda terganggu dengan api.

Membuka pergerakan penamat di Apex Legends

Sebilangan besar watak dalam Apex Legends mempunyai dua gerakan penamat yang tidak dapat dipilih. Mereka mempunyai lalai dan kemudian dua yang dapat anda akses sepanjang perjalanan.

 1. Buka Apex Legends dan pilih Legends.
 2. Pilih Finishers dan sorot masing-masing untuk melihat animasinya.
 3. Pilih penamat yang tidak dikunci untuk menggunakannya dalam permainan.

Dari senarai semasa, setiap watak mempunyai Finisher Pertama asas mereka dan kemudian dua penyudah yang tidak dapat dikunci. Dengan pengecualian Bangalore dan Caustic yang hanya mempunyai satu penyekat yang tidak dapat dikunci sekarang. Saya menjangkakan lebih banyak penyudah akan datang dalam kemas kini pada masa akan datang.

Bloodhound

 • Bunuh Bersih
 • Dengan Yang Berhormat

Gibraltar

 • Warcry
 • Kekuatan Graviti

Garis Hidup

 • Lullaby Ajay
 • Kejutan O.C.

Pencari Laluan

 • Hai-5
 • Pembuat Hay Besi

Wraith

 • Krisis Eksistensial
 • Ke Cahaya

Bangalore

 • Pembalikan Nasib

Kaustik

 • Nafas terakhir
 • Pukulan Tiga

Mirage

 • Tumbuklah, Bro

Penyelesai dapat dibuka dengan kotak rampasan semasa anda bermain atau jika anda tergesa-gesa, boleh dibeli dengan 1,200 Bahan Kraf setiap satu. Itu agak mahal kerana langkah yang tidak mungkin anda gunakan selalu!

Pelaksanaan dalam permainan PvP adalah pengalaman yang memuaskan secara unik. Anda mungkin sudah berpuas hati membunuh pemain lain tetapi anda boleh menambahkannya dengan cara yang sangat menarik dengan penyudah. Seperti ceri permainan kek. Anda dapat memukul musuh sedikit lebih jauh ke pasir dan memamerkan semasa anda melakukannya. Apa yang tidak suka?

Adakah anda menggunakan penamat di Apex Legends? Lebih suka hanya menembak dan menembak? Adakah langkah penamat kegemaran? Beritahu kami di bawah jika anda melakukannya!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found