Cara Melengkapkan Emosi Skydive di Apex Legends

Skydiving adalah strategi penting dalam Apex Legends. Bergantung pada tempat anda mendarat, anda boleh berada di kedudukan yang lebih baik daripada musuh anda. Pertempuran untuk ketuanan bahkan boleh bermula di udara, ketika pasukan bermain ayam sambil berlomba-lomba menuju ke tempat panas.

Cara Melengkapkan Emosi Skydive di Apex Legends

Walau bagaimanapun, skydives lalai boleh membosankan selepas beberapa ketika. Itulah sebabnya Respawn memperkenalkan skydive emotes pada Musim 2, yang membolehkan pemain menyesuaikan pengalaman mereka sejak awal perlawanan. Pemain baru mungkin tertanya-tanya bagaimana untuk melengkapkan emosi yang bermanfaat ini.

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda semua tentang mendapatkan dan melengkapkan emoticon skydive di Apex Legends.

Bagaimana Melengkapkan Emosi Skydive di Apex Legends?

Skydive emotes khas di kalangan kosmetik berorientasikan legenda. Tidak seperti pilihan penyesuaian lain, seperti lencana, pelacak, dan petikan, anda tidak akan menjumpai slot skydive emote di skrin penyesuaian pra-permainan anda. Ini telah menyebabkan beberapa pemain membuat spekulasi tentang bagaimana melengkapkan barang-barang ini setelah mereka mendapatkannya.

Kami akan membaca arahan ringkas untuk setiap jenis peranti yang kini boleh dimainkan oleh Apex Legends.

Bagaimana Melengkapkan Emosi Skydive di PC?

Skydive emotes akan dilengkapi dengan legenda yang anda buka kuncinya sebaik sahaja anda mendapatkannya. Anda tidak perlu melalui proses menyesuaikan legenda anda sebelum permainan dimulakan. Yang harus anda lakukan ialah memasuki pertandingan baru, dan pilihan skydive emote akan segera tersedia jika anda membukanya untuk legenda.

Sekiranya anda telah membuka banyak emosional untuk legenda, anda boleh mengitarinya dalam pertandingan sebaik sahaja emote sebelumnya berakhir.

Bagaimana Melengkapkan Emosi Skydive di PS4?

Sama seperti dalam versi PC, tidak perlu masuk ke menu legenda dan melengkapi skydive emote. Sebaik sahaja anda membuka kunci, ia akan terpasang pada legenda yang sesuai. Anda boleh mula menggunakannya pada perlawanan seterusnya.

Permainan ini akan melengkapkan semua emotikon skydive yang Anda miliki untuk semua legenda, walaupun legenda mempunyai banyak emotik yang tersedia untuk mereka. Anda boleh melalui mereka dalam permainan.

Bagaimana Melengkapkan Emosi Skydive di Xbox?

Sama seperti konsol lain, menu penyesuaian legenda versi Xbox tidak menampilkan pilihan skydive emote. Emosi skydive anda yang tidak terkunci ditambahkan secara automatik ke legenda yang sesuai dan tersedia untuk digunakan. Anda boleh menaiki skydives anda pada perlawanan seterusnya yang anda mainkan.

Oleh kerana kebanyakan legenda pada masa ini mempunyai banyak emoticon skydive, permainan ini juga akan melengkapkannya dan membolehkan anda meninjau pilihan yang ada.

Bagaimana Mendapatkan Apex Legends Skydive Emotes?

Pada awal Musim 2, Respawn memperkenalkan skydive emotes untuk semua legenda yang tersedia untuk dimainkan pada masa itu. Emosi dikemas ke dalam lulus pertempuran musim ini, tersebar di antara 100 tahap hantaran pertempuran.

Seorang pemain perlu membeli hantaran pertempuran Musim 2 dan menyelesaikannya hampir sepenuhnya untuk mendapatkan semua emotes (emote terakhir adalah ganjaran untuk mencapai tahap hantaran pertempuran 95).

Pada musim-musim kemudian, para pembangun memperkenalkan lebih banyak emoticon skydive. Ini terkait dengan pembelian dan kemajuan melalui pertarungan musim, atau acara khusus yang tersebar selama bertahun-tahun. Anda boleh mencari emotikon skydive yang ada sekarang dengan menatal senarai hadiah ganjaran pertempuran (dengan membuka menu "Season Hub" di kiri atas).

Skydive emotes yang dilepaskan semasa acara boleh dibeli dengan harga 1.000 Apex Coins (mata wang premium) atau 800 Crafting Metal, atau digabungkan dengan item lain dari koleksi acara yang sama. Sekiranya anda membeli bundel, anda hanya berpeluang untuk membuka kunci skydive emote, kerana terdapat banyak barangan kosmetik lain yang boleh berada di slot yang sama.

Setiap acara baru dapat menghasilkan skydive emote baru untuk legenda kegemaran anda, jadi nantikan acara baru dan tawaran kedai. Setelah acara berlalu, kosmetik ini tidak akan dapat dibeli lagi.

Bagaimana Menggunakan Apex Legends Skydive Emotes?

Setelah anda membuka skydive emote untuk legenda, ia akan dilengkapi secara automatik dan siap digunakan. Untuk menggunakan skydive emote dalam permainan, tekan butang lompat semasa terjun payung. Butang lompat secara lalai menjadi "Ruang" pada papan kekunci dan "A" untuk pengawal. Anda juga dapat mengubah pengaturan ini di menu "Tetapan". Perintah skydive emote dikunci pada perintah "lompat", jadi anda tidak dapat mengubah satu tanpa mengubah yang lain.

Sekiranya anda mempunyai banyak emoticon skydive untuk legenda, anda boleh memilih yang mana untuk dimainkan dengan menahan butang emote dan memilih emote dari menu radial yang muncul. Sebagai alternatif, jika anda selesai menggunakan skydive emote, anda boleh beralih ke yang berikutnya yang anda buka kunci (disusun mengikut tarikh pemerolehan).

Anda boleh menggunakan emoticon skydive setiap kali anda terjun payung, yang boleh berlaku dalam beberapa senario:

  • Pada permulaan perlawanan, semua pemain akan terjun dari kapal terbang. Adegan pemotongan skydive yang panjang ini kadang-kadang membolehkan anda memainkan emd skydive lebih dari sekali, bergantung pada sejauh mana anda turun.
  • Menimbang menara lompat (garis zip disambungkan ke belon merah). Apabila anda sampai di puncak, anda akan mula terjun payung ke tanah.
  • Di peta Dunia Edge, geyser di sekitar peta bertindak seperti menara lompat (dengan waktu kenaikan yang sedikit lebih pendek). Geyser ini tersebar di seluruh peta (ada juga menara lompat di peta juga), tetapi yang paling menonjol adalah di POI (tempat menarik) bernama "Geyser."

Kemas kini peta kadangkala dapat menambahkan ciri lain yang membolehkan pemain terjun payung. Permainan ini juga akan memaparkan arahan untuk menggunakan skydive emote di dekat bahagian bawah skrin.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana Saya Mengaktifkan Skydive Emote di Apex?

Anda boleh mengaktifkan skydive emote semasa terjun payung dengan menekan butang "Jump". Untuk konfigurasi papan kekunci + tetikus, ini adalah butang "Ruang", sementara kebanyakan pengawal menggunakan butang "A" sebagai gantinya.

Adakah Bloodhound Mempunyai Skydive Emote?

Bloodhound kini mempunyai tiga emotik skydive:

• Stoic Stance: Bloodhound melayang di udara dan mengangguk ke pemain. Emote ini tersedia sebagai sebahagian daripada hantaran pertempuran Musim 2.

• Nevermore: Bloodhound berputar di udara terbalik sebagai lingkaran burung gagak yang tidak baik. Emote tersedia sebagai sebahagian daripada koleksi item acara "System Override".

• Pedang Bersilang: Bloodhound mengaktifkan lampu depannya (mirip dengan menggunakan kemampuan utamanya), menarik dua pedang, dan melakukan akrobatik udara. Item ini terdapat dalam koleksi item acara "Fight Night".

Beberapa acara dalam ganjaran hadiah tempur di masa depan mungkin memperkenalkan emotikon skydive baru (atau membolehkan anda membeli yang lebih lama), jadi perhatikan kemas kini kedai dan musim baru!

Bagaimana Anda Skydive di Apex Legends?

Semua pemain akan terjun dari kapal drop start ke lokasi drop mereka ketika perlawanan bermula. Masa tambahan ini membolehkan anda membuat strategi awal dan mengintai kedudukan lawan. Sekarang adalah masa untuk menggunakan emoticon skydive.

Sebagai alternatif, gunakan menara lompat (belon yang dihubungkan melalui garis zip menegak ke tanah), geyser (di World's Edge), atau ciri peta lain. Sebagai contoh, ciri "Mirage Voyage" mempunyai lubang yang melancarkan pemain ke skydive. Semasa menggunakan menara lompat, anda hanya akan terjun payung sekiranya anda mencapai bahagian atas garis zip.

Legenda anda akan memaparkan jejak terjun langit semasa melakukan terjun payung terjun.

Bagaimana Anda Melengkapkan Laluan di Apex?

Laluan skydive akan muncul di belakang pemain semasa terjun payung. Jalur skydive khusus diperkenalkan dengan liga peringkat pertama (semasa Musim 2) untuk pemain peringkat teratas (Diamond dan Apex Predator). Tradisi memberikan trek skydive untuk pemain teratas berlanjutan untuk musim-musim kemudian. Pada Musim 4, peringkat Master diperkenalkan, mengatasi Diamond (dan menjadikan Diamond tidak lagi layak mendapat hadiah selaman). Pada Musim 8, jalan selam diperkenalkan semula kepada pemain Diamond. Warna jejak selaman bergantung pada peringkat yang dicapai.

Untuk melengkapkan jejak menyelam, ikuti langkah berikut:

1. Buka tab “Loadout” di bahagian atas menu utama.

2. Pilih "Penyesuaian Permainan" di bahagian bawah.

3. Klik pada tab "Skydive Trails".

4. Klik kanan pada jejak yang ingin anda lengkapkan (pemain pengawal perlu menggunakan butang "RT" atau "api").

Skydive menuju Kemenangan Dengan Emosi

Sekarang anda tahu bagaimana mendapatkan dan melengkapkan emotikon skydive di Apex Legends. Anda boleh menggunakan animasi ringkas ini untuk meluangkan masa sambil menjatuhkan jarak lebih jauh di peta. Ingatlah untuk memerhatikan lawan yang berdekatan daripada menumpukan perhatian pada animasi cantik!

Apa emote skydive kegemaran anda di Apex Legends? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found