Cara Memuat turun Semua Video dari Ring Doorbell

Ring Doorbell membolehkan anda memantau kawasan rumah anda yang dikehendaki dalam masa nyata. Oleh itu, anda akan selalu mengetahui apa yang berlaku di sekitar rumah anda, malah mendapat pemberitahuan gerakan terus ke telefon anda.

Cara Memuat turun Semua Video dari Ring Doorbell

Namun, bagaimana jika anda ingin menyimpan rakaman video tertentu yang disimpan dalam sejarah acara anda? Adakah mungkin untuk memuat turun semua video dari Doorbell ke peranti storan lain?

Ya awak boleh. Tetapi untuk berkongsi dan memuat turun video, dan menggunakan pelbagai ciri lain, anda perlu melanggan Pelan Perlindungan. Artikel ini akan menerangkan cara melakukannya.

Perkara Pertama - Langgan Pelan Perlindungan

Apabila anda melanggan Ring Doorbell Protect Plan, anda dapat merakam video, menyimpannya, membaginya, atau memuat turunnya ke komputer anda. Selain itu, anda dapat mengambil gambar dan mendapatkan akses ke storan Ring's Cloud, di mana semua video anda dapat disimpan selama 60 hari sebelum video dikeluarkan.

Anda boleh memilih antara dua pelan perlindungan - Basic dan Plus. Pelan perlindungan Asas membuka semua ciri yang disebutkan di atas untuk satu peranti. Oleh itu, jika anda mempunyai satu kamera Ring Doorbell (di pintu depan anda, misalnya), tidak perlu Program Plus.

Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai banyak peranti, Plus adalah cara terbaik. Pelan perlindungan ini juga menawarkan pemantauan profesional 24/7, jadi jika ada ancaman terhadap keselamatan anda seperti percubaan pecah masuk dan kecurian, perkhidmatan kecemasan akan dikirim dalam waktu nyata.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rancangan Protect dan memutuskan sama ada anda mahu melanggannya atau tidak, pergi ke laman web Ring Doorbell Protect rasmi. Perhatikan bahawa beberapa ciri seperti Ring Alarm dan Professional Monitoring hanya tersedia di AS, sementara simpanan 60 hari menjadi simpanan 30 hari jika anda tinggal di luar negara.

Muat turun Video Ring Doorbell dari Peranti Pintar Anda

Dengan rancangan Protect, anda boleh memuat turun (atau berkongsi) semua video anda melalui aplikasi Ring. Terdapat dua kaedah - satu adalah memuat turun satu video dari paparan ‘Garis Masa’, dan yang lain adalah memuat turun beberapa video dari menu ‘Sejarah Peristiwa’. Bahagian berikut akan merangkumi kedua-duanya.

Muat turun dan Kongsi Video melalui Carta Garis Masa

Memuat turun video dari Garis Masa adalah proses yang cukup mudah. Ikut langkah-langkah ini:

 1. Lancarkan aplikasi Ring pada peranti anda.
 2. Pilih peranti dari mana anda mahu memuat turun video.
 3. Pergi ke video yang ingin anda kongsi.
 4. Ketuk ikon ‘Kongsi’ di sudut bawah skrin.

  berkongsi

 5. Ketik ‘Simpan Video’ pada tetingkap baru.

  simpan video

Ini akan menyimpan video pada peranti pintar anda sehingga tidak dikeluarkan setelah 60 hari.

Seperti yang anda perhatikan, terdapat pelbagai cara lain untuk berkongsi video anda. Anda boleh menghantarnya di Facebook, menghantarnya melalui e-mel, membaginya di aplikasi sosial pihak ketiga anda seperti WhatsApp atau Messenger, dan pelbagai ciri lain.

Ciri perkongsian ini sangat berguna jika anda mahu, misalnya, menghantar fail video kepada pihak berkuasa. Seperti yang anda boleh lakukan melalui beberapa ketukan mudah.

Muat turun Video Menggunakan Sejarah Peristiwa

Untuk memuat turun semua video dari Ring Doorbell, anda boleh menggunakan menu ‘History Even’. Lakukan perkara berikut:

 1. Lancarkan aplikasi Ring anda.
 2. Pilih peranti Ring yang dikehendaki.
 3. Ketik ikon ‘Sejarah Acara’.

  sejarah peristiwa

 4. Pilih video yang ingin anda muat turun. Ia harus dibuka.
 5. Ketik ikon ‘Kongsi’ (serupa dengan ciri ‘Garis masa’).
 6. Pilih ‘Simpan Video’.

Muat turun dan Simpan Fail di Komputer Anda

Sekiranya anda ingin menyimpan fail secara langsung di komputer anda, anda boleh log masuk ke akaun Ring Doorbell anda dari penyemak imbas web dan memuat turun videonya. Inilah yang harus anda lakukan:

 1. Buka penyemak imbas web anda dan pergi ke skrin log masuk Ring.
 2. Masukkan kelayakan akaun anda dan tekan ‘Log Masuk’. Anda akan segera diarahkan ke video yang anda rakam.
 3. Pilih video yang ingin anda muat turun.
 4. Klik ‘Kongsi’.
 5. Klik ‘Dapatkan Pautan’. Laman web akan menghasilkan pautan yang akan membawa ke fail rakaman video anda.
 6. Salin pautan (pilih pautan, kemudian klik kanan dan tekan ‘Salin’, atau tekan Ctrl + C)
 7. Buka tab baru pada penyemak imbas web anda.
 8. Tampal pautan ke bar alamat dan pergi ke halaman. Video anda mesti dibuka.
 9. Klik ikon ‘lagi’ (tiga titik menegak) di kanan bawah skrin.
 10. Pilih ‘Muat turun’.

Ini akan memuat turun fail video ke lokasi folder muat turun penyemak imbas anda. Selepas itu, cukup pergi ke lokasi muat turun dan anda boleh memindahkan video ke folder lain. Dengan cara ini anda tidak perlu risau bahawa video akan hilang selepas satu atau dua bulan.

Ring Doorbell: Perlindungan Kemudahan dan Kotak Memori

Pelan Perlindungan Ring Doorbell adalah cara yang murah dan mudah untuk melindungi diri anda dan memastikan bahawa banyak rakaman berharga tidak akan hilang.

Ia membolehkan anda menyimpan rekod kejadian malang, seperti percubaan pencurian dan pecah masuk, yang akan terbukti tidak ternilai bagi pihak berkuasa. Namun, ia kebanyakannya digunakan sebagai simpanan memori untuk saat-saat bahagia - kumpulan yang tiba di majlis hari jadi anda, perjumpaan keluarga, dan banyak lagi majlis lain.

Adakah anda melanggan pelan Ring Doorbell Protect? Atau adakah anda sudah? Sekiranya demikian, bagaimana pengalaman anda? Tinggalkan komen di bahagian komen di bawah untuk memberi tahu kami.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found