Cara Memuat turun Video dari Reddit

Artikel dikemas kini 9 Ogos 2021, oleh Steve Larner, untuk menunjukkan senarai laman web dan proses yang dikemas kini untuk memuat turun video Reddit.

Ada sebabnya Reddit adalah salah satu laman web yang paling kerap dikunjungi di AS dan yang ke-13 di dunia. Ini adalah sumber berita terkini, video lucu, dan pelbagai maklumat menarik. Salah satu perkara yang dapat dikongsi orang adalah media, dari gif lucu hingga video buatan sendiri, tetapi Reddit tidak memudahkan memuat turunnya.

Nasib baik, ada beberapa laman web yang memungkinkan untuk memuat turun video Reddit. Sejak itu tidak semua laman web memuat turun media dengan trek audio Reddit menyimpan audio dan video secara berasingan, tetapi ada yang boleh. Artikel ini menunjukkan beberapa pilihan terbaik yang ada dan cara membuatnya berfungsi.

Cara Menyalin Pautan Video Reddit untuk Memuat turunnya

Untuk menggunakan mana-mana laman web dalam senarai ini, anda perlu mendapatkan pautan ke video:

Dapatkan Pautan Video Reddit melalui URL

 1. Pergi ke rangkaian Reddit dengan video yang ingin anda muat turun.

 2. Sorot semua teks di bar alamat penyemak imbas anda.

 3. Tekan "Ctrl + C" atau klik kanan dan kemudian pilih "Salinan."

Dapatkan Pautan Video Reddit melalui Secara Langsung

 1. Pergi ke rangkaian Reddit dengan video yang ingin anda muat turun.

 2. Klik pada "Kongsi" di bawah video.

 3. Klik pada "Salin pautan."

Laman web untuk Memuat turun Video Reddit

Viddit.red

Viddit.red adalah laman web muat turun yang sangat baik dengan beberapa pilihan tambahan. Anda boleh memuat turun video dengan atau tanpa audio atau memilih untuk memuat turun audio tanpa video.

 1. Pergi ke laman web Viddit.red.

 2. Tampal URL video Reddit atau pautan ke dalam kotak teks putih, kemudian klik "HANTAR."

 3. Klik pada "UNDUH VIDEO HD" untuk menangkap audio dan video bersama-sama, atau memilih dari audio sahaja atau video sahaja.

 4. Pilihan: Muat turun lakaran kecil untuk video anda dengan mengklik "Fail JPG Thumbnail."

RVDL ~ Pemuat turun Video Reddit

RVDL adalah satu lagi laman web yang sangat baik untuk memuat turun video dan audio dari catatan Reddit. Pilihan anda termasuk memuat turun A / V dalam pelbagai resolusi, meraih audio, dan bahkan memuat turun video tanpa suara.

Resolusi video termasuk SD, HD, FHD, 4K, dan 8K bergantung pada kualiti video yang dimuat naik pada asalnya. Yang peliknya dengan RVDL adalah resolusi dilabelkan sebagai 426 piksel, 640 piksel, 854 piksel, 1280 piksel, dll. Inilah cara memuat turun video Reddit menggunakan RVDL.

 1. Salin URL video Reddit. Secara amnya berfungsi paling baik untuk menggunakan "Kongsi" pautan, seperti yang disebutkan dalam langkah menyalin di atas.

 2. Buka laman web RVDL Reddit Video Downloader, tampal URL video Reddit, kemudian klik "Muat turun."

 3. Halaman baru dimuat, menampilkan pratonton gambar di sebelah kanan, Subreddit di sebelah kiri, dan catatan di tengahnya bersama dengan pilihan muat turun di bawahnya. Pilih resolusi anda atau muat turun audio sahaja.

 4. Permintaan muat turun muncul, membiarkan anda memilih nama fail "Simpan sebagai", menyimpan lokasi, dan banyak lagi. Klik pada "Simpan" apabila selesai.

 5. Muat turun video Reddit anda, memaparkan kotak kemajuan. Klik fail untuk melancarkannya dan sahkan bahawa anda mendapat apa yang anda mahukan.

RedditSave

RedditSave adalah satu lagi penyelesaian muat turun video berkualiti tinggi yang mudah digunakan, yang menawarkan resolusi HD dan SD. Laman web ini tidak menawarkan pelbagai pilihan kualiti atau pilihan audio sahaja, tetapi kebanyakan orang menginginkan video dalam resolusi terbaik dan audio yang utuh. Inilah yang perlu dibuat.

 1. Salin URL video Reddit menggunakan "Kongsi" pautan atau menyalin dari bar alamat.

 2. Pergi ke laman web RedditSave, tampal URL yang disalin, kemudian klik "Muat turun."

 3. Halaman baru yang memuat memaparkan tajuk video, gambar pratonton, status audio, dan memberikan pilihan muat turun anda. Klik pada "Muat turun Video HD" atau "Versi SD."

 4. Pilih pilihan muat turun anda, kemudian klik "Simpan."

 5. Kotak kemajuan muat turun muncul. Setelah selesai, klik pada pautan untuk membuka video dan sahkan apa yang anda mahukan.

 6. Pemain lalai anda memuatkan video dan memainkannya sehingga anda dapat mengesahkan hasilnya.

Seperti yang anda lihat, terdapat banyak muat turun video Reddit yang tersedia. Ada juga yang menawarkan aplikasi yang menjalankan tugas yang sama, tetapi mereka sering kali dimatikan. Beberapa pemuat turun juga memberikan pelanjutan penyemak imbas, seperti RVDL. Walaupun Reddit tidak memudahkan anda menyimpan video dari laman web mereka, tidak mustahil, terima kasih kepada laman web seperti yang disebutkan di atas.

Sekiranya anda menjumpai pilihan yang lebih baik daripada pilihan utama kami, mempunyai pilihan yang lebih luas, atau sangat pantas, mengapa tidak membaginya dengan kami di bahagian komen di bawah?

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found