Adakah Snapchat Keluar Anda Secara Automatik? Atau Adakah Ini Tanda Buruk?

Salah satu bahagian pelik dari keadaan manusia, secara umum, adalah kecenderungan terhadap tingkah laku nakal. Percaya atau tidak, ini berlaku walaupun di Snapchat.

Adakah Snapchat Keluar Anda Secara Automatik? Atau Adakah Ini Tanda Buruk?

Contohnya, melakukan rompakan. Dari korser kasar 'n' yang kasar yang berkeliaran di pantai Barbary untuk mencari kapal dagang yang tidak curiga hingga orang-orang swasta yang dilanda cuaca yang menyerang keganasan Tentera Laut Diraja, kita manusia selalu mempunyai selera untuk mencuri sesuatu yang bukan milik kita dan menjana keuntungan dari lemak!

Pada masa ini, anjing laut di masa lalu mewakili hampir masa lalu, kerana hanya sebilangan kecil orang Somalia yang taat menjaga perdagangan kuno itu tetap hidup. (Tentu saja kita tidak membenarkan tingkah laku seperti itu. Cukup mengatakannya untuk rakaman.)

Oleh itu, cetak rompak pada zaman sekarang telah mengambil bentuk baru. Daripada lelaki dan wanita yang keras dengan kapur yang bersenjata dengan kasut gesper dan topi yang hebat, anda mempunyai tentera penggodam Internet yang tidak kelihatan yang mencari akaun yang tidak selamat untuk masuk dan memuatkan kandungan untuk menyebarkan di perairan bergelombang di World Wide Web.

Dalam artikel ini, kita akan membincangkannya Snapchat dan kejadian pelucutan profil yang pelik di platform media sosial yang sebaliknya tidak bersalah ini. Untuk lebih tepatnya, kami akan berusaha mencari tahu potensi bahaya yang ada di sebalik log keluar berterusan yang dialami oleh beberapa pengguna. Atau, mungkin itu bukan masalah besar sama sekali dan bukan tanda masalah!

Bagaimanapun, tanpa basa-basi lagi, mari kita buka rahsia dada ini dan lihat apa yang mungkin menjadi sebab di sebalik fenomena keluar dari akaun Snapchat anda.

Log Keluar Snapchat Berkaitan Kemas kini

Bermula dengan sedikit catatan, log keluar berterusan dari akaun Snapchat anda kadang-kadang boleh berlaku kerana kemas kini belum selesai yang belum anda lalui.

Seperti halnya hampir semua perisian yang ada di Internet dan menyediakan perkhidmatan kepada orang lain atau yang lain, sekarang dan lagi, ia memerlukan kemas kini.

Sekarang, walaupun orang-orang yang mengendalikan keseluruhan operasi biasanya memberitahu pengguna tentang rancangan kemas kini mereka terlebih dahulu, kadang-kadang anda hanya terlepas memo itu dan kemudian terkejut apabila aplikasi anda mula bertindak.

Masalahnya adalah, untuk melaksanakan perubahan yang diperkenalkan oleh syarikat yang membuatnya, platform media sosial sering kali terpaksa ditutup.

Oleh itu, jika anda berada di tengah-tengah sesuatu dan anda baru sahaja keluar dari masalah, periksa sama ada terdapat kemas kini Snapchat yang belum selesai!

Sekiranya anda melihat bahawa terdapat kemas kini yang mengeluarkan anda, maka jelas tidak perlu dibimbangkan, ada kemas kini yang dijadualkan. Ini adalah kejadian biasa dan bukan menjadi perhatian.

Anda Mungkin Log Masuk di Pelbagai Peranti!

Kadang kala, masalah pembalakan anda mungkin tidak jelas. Contohnya, jika platform media sosial yang mempunyai akaun anda boleh berfungsi pada pelbagai peranti (yang kebanyakannya dapat dilakukan sekarang), cuba log masuk ke akaun yang sama dari beberapa peranti pada masa yang sama boleh mengakibatkan 'ditolak akses 'semacam mesej!

Oleh itu, jika anda tidak dapat log masuk ke akaun Snapchat di iPhone anda, contohnya, periksa sama ada anda belum melog masuk ke peranti lain seperti iPad anda. Mungkin anda membiarkan diri anda log masuk di PC atau Mac anda.

Log masuk pada beberapa peranti pada masa yang sama sering dianggap sebagai masalah keselamatan oleh perisian aplikasi, jadi, untuk mengecualikan kemungkinan ini dari persamaan, pastikan untuk terus masuk hanya pada satu peranti pilihan anda.

Sekiranya masalah masih berlanjutan setelah anda melakukan ini, anda boleh mula khawatir, ini bukan sekadar masalah masuk ke Snapchat dari beberapa peranti pada masa yang sama.

The Foul Play: Akaun Snapchat anda telah Diretas

Amaran Mesra: Perkara yang sukar di hadapan orang!Perkara yang sukar dan menyakitkan hati untuk Snapchatter yang gemar!

Tidak ada yang suci bagi beberapa orang di luar sana di Internet, nampaknya. Walaupun akaun Snapchat anda semua tertawa dan gembira, beberapa penggodam jahat akan membuat rancangan licik untuk mencuri kandungan anda dan lebih teruk lagi - merampas identiti anda dan merosakkan reputasi anda!

Berikut adalah beberapa bendera merah yang mungkin menunjukkan bahawa akaun Snapchat anda telah diretas.

Cari Aktiviti Ganjil pada Profil Snapchat Anda

Sekiranya anda terus mencari mesej atau mengetuk profil anda yang tidak anda ingat meletakkannya di sana, ada kemungkinan seseorang meretas akaun anda.

Setiap kali anda mengesyaki sesuatu yang mencurigakan berlaku dengan profil Snapchat anda, segera hubungi orang sokongan Snapchat yang akan membantu anda menyelesaikan masalah secepat mungkin!

Sokongan Snapchat Menghantar E-mel Amaran

Sekiranya terdapat sebilangan besar log masuk ke akaun anda yang berasal dari peranti yang berlainan, sokongan Snapchat akan menghantar e-mel amaran secara automatik untuk memberitahu anda tentangnya.

Pastikan anda membaca ini dengan teliti dan periksa apakah log masuk itu berasal dari anda (sekiranya anda mempunyai banyak peranti), atau mereka berasal dari sumber lain.

Harus Log Masuk Berulang Kali ke Akaun Snapchat anda

Ini adalah tanda yang paling jelas dari mereka semua. Sekiranya anda mesti log masuk ke akaun anda sepanjang masa walaupun anda belum log keluar sebelumnya, ini mungkin bermaksud bahawa orang lain cuba menerobos profil anda secara haram, boleh dikatakan! Sekiranya ini berlaku, segera maklumkan sokongan Snapchat!

Jadi, itu sahaja. Peretas semakin pintar hari ini, jadi tidak ada salahnya untuk menjadi lebih berhati-hati ketika menangani kata laluan anda, membuka e-mel yang kelihatan aneh, dan berbual dengan orang asing. Kami harap artikel ini berguna dan selamat semasa Snapchatting!

Sekiranya anda mengesyaki akaun anda telah diretas, artikel panduan TechJunkie ini akan membantu anda mendapatkan kembali akaun anda: Cara Mendapatkan Akaun yang Diretas Kembali di Snapchat dan artikel ini mengenai Cara Mengetahui jika Seseorang Lain Menggunakan Akaun Snapchat anda.

Adakah anda telah log keluar dari akaun Snapchat anda? Apa sebabnya? Tolong beritahu kami mengenainya di komen di bawah!

Pernahkah akaun Snapchat anda digodam? Bagaimana anda menangani keadaan itu? Tolong beri kami komen mengenai apa yang berlaku!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found