Adakah Snapchat Chat Meningkatkan Skor Anda?

Snapchat sering berubah sehingga sukar untuk menjejaki apa yang dimaksudkan atau dilakukan oleh ciri-cirinya. Sekiranya anda bukan pengguna biasa, anda mungkin harus belajar menggunakan aplikasi ini lagi setelah tiga bulan cuti.

Adakah Snapchat Chat Meningkatkan Skor Anda?

Pasti, banyak orang menyedari bagaimana mampatan foto berubah dari semasa ke semasa atau bagaimana sokongan OS untuk Android masih jauh lebih rendah daripada apa yang ditawarkan aplikasi kepada pengguna iOS. Namun, walaupun sesuatu seperti Snapchat Score adalah konsep yang mudah berubah.

Untuk sementara waktu, banyak pengguna percaya bahawa skor itu adalah jumlah keseluruhan kiriman yang diterima dan diterima. Sebenarnya, ini tidak hampir. Skor mungkin dipengaruhi oleh pelbagai faktor, jadi mari kita lihat apa yang dapat meningkatkan skor anda berdasarkan sistem mata Snapchat yang selalu berubah.

Bagaimana Skor Snapchat Berfungsi

Satu-satunya perkara yang pasti diketahui oleh pengguna ialah pengguna memperoleh satu mata setiap sekejap yang dihantar atau diterima (dan dibuka). Anda boleh mengujinya sendiri dengan membuka gambar yang belum dibuka dan memantau skornya. Nampaknya tidak ada perbezaan antara gambar dan gambar video, kerana keduanya hanya memberi satu poin.

Menghantar mesej teks atau membacanya nampaknya tidak mengubah skor. Nampaknya juga tidak akan bertambah jika anda membuka kemas kini cerita.

Terdapat juga banyak gangguan yang mungkin timbul. Kadang-kadang ada kemungkinan skor tetap tersekat pada nilai tertentu. Anda mungkin menghantar puluhan gambar dan tidak melihat perubahan dalam skor anda. Tidak ada yang benar-benar tahu mengapa ini berlaku kerana betapa kaburnya deskripsi dan algoritma ciri Snapchat.

Bolehkah Anda Meningkatkan Skor dengan Cara Lain?

Sebelum bimbang untuk meningkatkan skor anda dan menyelidiki cara kerja sistem pemarkahan Snapchat yang huru-hara, anda harus tahu apa sebenarnya skor itu. Tidak seperti mempunyai banyak pengikut atau sejumlah besar teman, skor Snapchat tidak terlalu besar.

Itu tidak bermaksud bahawa skor tinggi tidak kelihatan baik. Platform media sosial adalah mengenai jumlah yang tinggi, jadi untuk alasan itu sahaja, anda mungkin ingin meningkatkan skor Snapchat anda. Sekali lagi, ingat bahawa tindakan itu tidak membuat apa-apa untuk meningkatkan profil anda atau membawa anda lebih banyak perniagaan.

Salah satu alternatif untuk menghantar gambar secara rawak kepada semua rakan karib anda adalah dengan ‘bekerjasama’ dengan Snapchatters lain yang popular. Menghantar peta kepada orang-orang dengan pengikut yang besar akan membolehkan anda meningkatkan skor anda dengan lebih cepat dan juga mendapat sedikit pendedahan.

Terdapat banyak mitos yang berkaitan dengan sistem pemarkahan Snapchat dan yang paling popular adalah mengenai sistem sembang. Malangnya, tidak ada hubungan langsung antara skor Snapchat dan aktiviti sembang anda, tetapi mungkin itu bukan perkara buruk. Sekiranya skor menjadi lebih relevan di masa depan, menyalahgunakan orang lain dengan mesej peribadi hanya untuk meningkatkan profil anda bukanlah idea yang baik.

Bagaimana dengan Hack Skor Snapchat?

Tidak ada kekurangan iklan untuk menipu populariti anda. Twitch mempunyai bot penonton, sedangkan untuk Instagram anda dapat membeli pengikut dan suka palsu. Pengguna Snapchat juga merupakan sasaran popular pembangun aplikasi yang berjanji untuk memintas langkah keselamatan dan meretas algoritma untuk meningkatkan skor profil seseorang.

Malangnya bagi pengguna yang mudah tertipu, tidak ada laman web yang terbukti berfungsi. Sebilangan besar daripadanya adalah laman web kos per tindakan (CPA) yang menggerakkan anda dan menipu anda untuk melakukan pelbagai tugas untuk mereka tanpa benar-benar mendapat balasan apa-apa.

Satu-satunya cara untuk meningkatkan skor anda buat masa ini adalah melakukan perkara yang sama yang anda lakukan selama ini - hantar dan buka gambar. Sekiranya anda mahu skor anda meroket, mulailah menghantar gambar kepada selebriti atau orang yang mempunyai pengikut yang besar. Mereka tidak akan membuka gambar anda kerana terlalu sibuk, jadi anda juga boleh menghantar gambar kosong kepada mereka. Sejauh algoritma berkenaan, anda masih akan menghantar sekejap dan dengan demikian akan menerima satu mata.

Kata Akhir

Cara kerja skor profil Snapchat tidak sepenuhnya telus. Terdapat banyak gangguan yang berlaku dan yang tidak dapat ditangani atau dikenali. Tidak ada hacks atau trik yang boleh anda gunakan untuk menipu algoritma. Salah satu sebabnya adalah misteri yang menyelubungi sebahagian besar kerja dalaman Snapchat.

Sebagian besar, hanya mengirim dan membuka snap dapat dikaitkan dengan perubahan skor. Berbual di Snapchat tidak dapat meningkatkan skor anda, tetapi mungkin anda boleh menggunakannya sebagai kaedah untuk meyakinkan beberapa rakan atau pengikut anda untuk membuka lebih banyak snap yang anda kirimkan.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found