Cara Melengkapkan Mod Senjata di Destiny 2

Dengan pembebasan Shadowkeep pengembangan terbaru Destiny 2, banyak perubahan telah dibuat kepada banyak mekanik permainan. Salah satu perubahan ini adalah bagaimana mod senjata berperilaku.

Cara Melengkapkan Mod Senjata di Destiny 2

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara melengkapkan mod senjata dalam pengembangan baru Destiny 2, bersama dengan maklumat penting lain.

Apakah Mod Senjata?

Mod senjata adalah barang yang dapat dibeli, diperoleh melalui pencarian, atau dijatuhkan oleh musuh yang memberikan faedah tambahan kepada senjata anda. Dengan pelbagai mod yang tersedia, seseorang dapat dipilih untuk melengkapi gaya permainan pemain.

Sebelum kemas kini Shadowkeep, mod senjata adalah barang sekali pakai, dan dibelanjakan setelah dipasang di senjata. Dengan pengembangan baru, mendapatkan mod senjata akan membuka jenisnya secara kekal, dan hanya memerlukan Glimmer jika anda ingin memasukkannya. Sekiranya anda mempunyai mod senjata yang belum dipasang sebelum patch Shadowkeep, mereka akan layak untuk membuka kunci. Mod yang sudah dipasang tidak dikira.

melengkapkan mod senjata

Bagaimana Saya Melengkapkan Mod Senjata?

Melengkapkan mod senjata agak mudah. Cukup buka Skrin Karakter anda, klik pada butiran senjata anda dan kemudian masukkan mod yang anda mahu gunakan. Seperti yang dikatakan, mod kini menjadi kunci tetap dan bukannya item penggunaan tunggal. Anda akan diminta untuk membayar sedikit Glimmer untuk memasukkan mod ke senjata anda, jadi pastikan anda mempunyai cukup tangan.

takdir 2 melengkapkan mod senjata

Apa Jenis Mod Senjata yang Ada?

Terdapat beberapa jenis mod senjata, masing-masing dengan keuntungan mereka sendiri, bersama dengan cara yang berbeza untuk mendapatkannya. Di sini kami senaraikan mod senjata yang ada, semuanya jarang Legenda. Mod bermusim tidak disertakan kerana ia berubah secara berkala dan diganti setelah musim berakhir. Perhatikan bahawa kedai Banshee-44 di menara adalah secara rawak, dan sering diset semula. Kedai ada-1, sebaliknya, akan meningkat harga setelah setiap pembelian, diset semula setiap hari. Mod adalah, mengikut urutan abjad:

 1. Backup Mag - Menambah saiz majalah anda. Boleh dibeli dari Banshee 44 untuk 10 Mod Komponen, atau boleh dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak dapat digunakan dalam Combat Bows, Rocket Launcher, dan Trace Rifles.
 2. Boss Spec - Meningkatkan kerosakan yang anda hadapi terhadap kenderaan dan bos. Dijual oleh Banshee 44 untuk 10 Mod Komponen, atau dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 3. Counterbalance Stock - Mengurangkan penolakan dari menembak senjata, meminimumkan penyimpangan. Boleh dibeli dengan 10 Mod Komponen dari Banshee 44, atau dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan pada Pedang dan Senapang Jejak.
 4. Dragonfly Spec - Meningkatkan kerosakan dan jarak Dragonfly. Akan muncul secara rawak di kedai Ada-1, dan pada mulanya boleh dibeli untuk 10 Mod Komponen dan 1 Skema Black Armory. Tidak dapat digunakan dalam Trace Rifles.
 5. Freehand Grip - Memberikan peningkatan ketepatan dan masa siap semasa melepaskan tembakan dari pinggul. Boleh dibeli dari Banshee-44 untuk 10 Mod Komponen, atau dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Pedang dan Senapang Jejak.
 6. Icarus Grip - Meningkatkan ketepatan senjata anda semasa terbang. Dijual oleh Banshee-44 untuk 10 Mod Komponen, atau boleh dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Pedang dan Senapang Jejak.
 7. Spesifikasi Utama - Ini akan meningkatkan kerosakan yang ditimbulkan oleh senjata anda kepada musuh yang kuat. Membeli 10 Komponen Mod dari Banshee-44, atau dijarah secara rawak dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 8. Spesifikasi Kecil - Ini akan meningkatkan kerosakan terhadap musuh bersama. Boleh dibeli dari Banshee-44 untuk 10 Mod Komponen, atau mungkin dijarah secara rawak dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 9. Akses Pantas Sling - Membolehkan anda menukar senjata dengan cepat setelah mengosongkan majalah anda. Dijual secara rawak oleh Ada-1 dengan harga awal 10 Mod Components dan 1 Black Armory Schematic. Tidak boleh digunakan dalam jejak Senapang.
 10. Radar Booster - Meningkatkan jarak pengesanan musuh. Dijual secara rawak oleh Ada-1 pada mulanya untuk 10 Mod Komponen dan 1 Skema Black Armory. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 11. Radar Tuner - Mempercepat pengesanan Radar setelah anda berhenti mengarahkan pandangan anda ke bawah. Dijual oleh Banshee-44 untuk 10 Mod Components, atau boleh dijarah dari Gunsmith Engrams. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles and Swords.
 12. Rampage Spec - Meningkatkan jangka masa pemain boleh kekal di Rampage. Dijual secara rawak oleh Ada-1 untuk Komponen Mod 10 awal dan Skema Black Armory. Tidak dapat digunakan dalam Trace Rifles.
 13. Sprint Grip - Mod ini akan meningkatkan tujuan dan masa anda yang siap dengan senjata setelah berlari. Dijual oleh Ada-1 untuk 10 Mod Components dan 1 Black Armory Schematic pada mulanya. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 14. Surrounded Spec - Meningkatkan kerosakan senjata ketika dikelilingi oleh tiga atau lebih musuh. Peningkatan kerosakan berterusan untuk sementara waktu walaupun pemain tidak lagi dikelilingi. Boleh dibeli dari Ada-1 dengan harga awal 10 Mod Components dan Black Armory Schematic. Tidak boleh digunakan dalam Trace Rifles.
 15. Diambil Spesifikasi - Akan meningkatkan kerosakan senjata ketika menghadapi musuh yang Diambil. Akan turun secara rawak semasa Raid Keinginan Terakhir. Tidak dapat digunakan dalam Trace Rifles.
 16. Target Adjuster - Akan memudahkan pemain menargetkan musuh. Dijual oleh Banshee-44 untuk 10 Mod Components, atau boleh dijarah secara rawak dari Gunsmith Engrams. Tidak dapat digunakan dalam Pedang dan Senapang Jejak.

cara melengkapkan mod senjata

Kemajuan Permainan Lebih Cepat

Menggunakan mod senjata menjadikan menyelesaikan misi dan serbuan lebih mudah, dan menjadikan permainan lebih seronok untuk dimainkan secara keseluruhan. Mengetahui apa yang mereka lakukan, bagaimana sebenarnya untuk memasukkannya, dan di mana untuk mendapatkannya, adalah penting jika anda ingin maju lebih cepat dalam permainan.

Adakah anda pernah menghadapi masalah bagaimana melengkapkan mod senjata di Destiny 2? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found