Ulasan Papan Kekunci Saitek Eclipse Gaming

Ulasan Papan Kekunci Saitek Eclipse Gaming

Gambar 1 dari 2

it_photo_26002

ia_photo_26001
£ 27 Harga semasa dikaji

Walaupun papan kekunci baru Saitek tidak dilengkapi dengan tetikus, tidak wayarles dan agak mahal, kami harus memasukkannya ke sini. Lebih terkenal dengan periferal permainannya, Saitek kini berkembang menjadi papan kekunci dan tikus. Dan jika kualiti papan kekunci ini adalah sesuatu yang boleh dilalui, syarikat itu telah membuat langkah bijak.

Seperti yang anda lihat dari foto, anda memerlukan PC dengan banyak watak agar Eclipse tidak kelihatan dari tempatnya. Walaupun penampilannya di luar dinding, Saitek menyimpan susun atur tradisional dan hanya menambah butang kelantangan. Ini bermaksud tidak ada kawalan main balik media, tetapi juga tidak diperlukan pemacu.

Seperti yang kami nyatakan, papan kekunci tidak wayarles - ia menghubungkan melalui USB. Ia memerlukan kekuatan sambungan USB untuk menyalakan LED biru, yang memberikan lampu latar ‘sejuk’. Ini menjadikan Eclipse sesuai untuk digunakan dalam kegelapan, sama ada anda sedang bermain permainan atau tidak. Butang tambahan membolehkan anda meredup atau mematikan LED mengikut keinginan anda.

Kekunci cukup tegas dan tenang, jadi permainan atau menaip adalah pengalaman yang selesa. Pergelangan tangan yang digabungkan menambahnya dan boleh disesuaikan sehingga satu inci dari papan kekunci.

Satu-satunya kelemahan adalah harga; dengan harga £ 27, anda akan dimaafkan kerana menuntut lebih daripada beberapa LED dan kawalan kelantangan. Memandangkan tiga kombo tanpa wayar yang ditawarkan di sini lebih murah daripada papan kekunci mandiri ini, Saitek kelihatan sangat mahal. Walau bagaimanapun, jika anda selalu perlu menggunakan papan kekunci anda dalam keadaan gelap atau hanya ingin melengkapkan penampilan PC permainan anda dan menginginkan sesuatu yang tidak biasa untuk disambungkan ke sistem anda, Gerhana pasti bernilai ditambahkan ke senarai pendek anda.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found