Cara Memadamkan Pelekat dari PicsArt

Mencari aplikasi penyuntingan foto yang baik yang membantu anda mengubah gambar anda bukanlah sesuatu yang mudah. Sebahagian daripadanya terlalu rumit, sementara yang lain hanya menawarkan beberapa pilihan dan selalunya tidak membenarkan anda mengekspresikan diri. PicsArt memberi makan kreativiti anda dengan pelbagai alat, kesan, penapis, dan ciri lain.

Cara Memadamkan Pelekat dari PicsArt

Sekiranya anda adalah salah satu orang yang sering membuat dan menghapus suntingan, pelekat, atau kolaj mereka, kami akan memberi anda liputan. Sekiranya anda tertanya-tanya cara menghapus borang pelekat PicsArt, kami akan memberitahu anda semua yang ada padanya dan juga menerangkan bagaimana ciri-ciri pelekat lain berfungsi.

Memadamkan Pelekat

Sebaik sahaja anda memuat naik pelekat di PicsArt, stiker itu tetap ada, jadi anda tidak dapat menghapusnya. Anda hanya boleh melakukannya dengan meninggalkan platform dengan menghapus atau memasang semula akaun anda, semua projek dan draf anda akan dihapuskan.

Padamkan Pelekat Dari PicsArt

Kepentingan Pelekat

Sekiranya anda mencari kaedah menjimatkan untuk mempromosikan jenama atau produk anda, pelekat boleh menjadi kegunaan utama. Mereka berperanan menarik perhatian seseorang, mendidik pelanggan mengenai produk yang ditawarkan, dan mendidik mereka tentang jenama itu sendiri.

Pelekat kecil, tetapi cukup serba boleh. Dengan PicsArt, anda boleh membuat banyak pelekat untuk menunjukkan bakat anda atau mempromosikan projek baru.

Apakah Pembuat Pelekat PicsArt?

PicsArt Sticker Maker adalah salah satu ciri yang paling popular di kalangan pengguna PicsArt. Selain itu, ia merangkumi sekumpulan alat berguna yang membolehkan anda membuat pelekat baru dalam beberapa minit. Selepas itu, anda boleh membaginya dengan mudah dalam talian, menggunakannya di akaun media sosial anda atau menggunakannya untuk promosi produk.

Apabila anda memutuskan untuk membuat pelekat, anda boleh menggunakan apa sahaja, dari logo syarikat anda, gambar rasmi, slogan, atau sesuatu yang mungkin memberi inspirasi kepada anda. PicsArt juga membolehkan anda menggunakan pustaka foto Unsplash untuk mencari inspirasi untuk set pelekat baru setiap minggu.

Bagaimana Membuat Pelekat dari Foto Anda?

Proses dalam talian membuat pelekat menjadi sangat intuitif. Anda boleh memuat naik foto anda, dan alat AI akan menghilangkan latar belakang secara automatik, hanya memberi anda elemen asas untuk digunakan. Kemudian, anda boleh menyesuaikan kecerahan, kelegapan, ketepuan dan kontras pelekat anda. Selain itu, alat Pemadam dan Berus memberi anda kebebasan untuk membuang atau menambahkan elemen yang sebelumnya telah anda keluarkan untuk mencapai kesan terbaik.

Padamkan Pelekat Dari PicsArt

Bagaimana Membuat Pelekat Baru?

Membuat pelekat agak mudah jika anda menggunakan PicsArt. Dengan perpustakaan komuniti kaya yang dipenuhi pelekat, anda mungkin tidak merasa membuatnya dari awal, tetapi jika anda melakukannya, berikut cara melakukannya:

 1. Muat naik atau pilih foto dari pustaka gambar percuma untuk diedit PicsArt.
 2. Biarkan alat AI menghilangkan latar belakang.
 3. Laraskan pilihan seperti kontras dan tepu untuk mengedit Pelekat PiscArt baru anda.
 4. Melicinkan tepi.
 5. Gunakan alat Pemadam atau Berus untuk memulihkan elemen.
 6. Balik dan putar untuk mendapatkan kesan terbaik.
 7. Muat turun pelekat baru anda dan mulailah membaginya.

Bagaimana Pelekat Memperbaiki Reka Bentuk Anda?

Sekiranya anda baru memulakan perniagaan anda, ini mungkin bermakna anda tidak mampu menyewa pereka grafik. Walau bagaimanapun, dengan platform PicsArt, anda mungkin tidak memerlukannya. Dengan pelekat yang dibuat khas, anda dapat memperkayakan foto atau reka bentuk anda dengan perincian yang unik untuk menjadikannya dikenali oleh pengikut anda.

Bagaimana Menambah Pelekat ke Foto Anda?

Menambah pelekat pada foto anda di PicsArt adalah proses yang mudah. Sekiranya anda ingin mula menambahkan pelekat, berikut cara melakukannya:

 1. Muat naik gambar anda.
 2. Cari pelekat.
 3. Laraskan kelegapan, ketepuan, kecerahan, dan tambahkan sedikit kontras.
 4. Laraskan kedudukan pelekat.
 5. Tambahkan lebih banyak pelekat untuk kesan yang lebih baik.
 6. Simpan reka bentuk anda.

Cara Memadam Pelekat Dari PicsArt

Apakah Papan Kekunci PicsArt iMessage?

Oleh kerana ramai orang kini menggunakan pelekat dalam sembang mereka, PicsArt telah memutuskan untuk menghasilkan Papan Kekunci Pelekat iMessage. Di sini, banyak pelekat tersedia untuk semua pengguna iOS. Di samping itu, jika tidak ada pelekat yang sesuai dengan apa yang anda ingin katakan - anda boleh membuatnya. Dengan cara ini, anda juga boleh mempunyai perpustakaan pelekat peribadi anda untuk digunakan bersama rakan dan keluarga.

Bagaimana Mengaktifkan Papan Kekunci iMessage?

Sekiranya anda pengguna PicsArt yang gemar dan ingin menggunakan semua pelekat anda dengan baik, pastikan anda mengikuti langkah-langkah berikut untuk mengaktifkan iMessage pada peranti iOS anda:

 1. Buka aplikasi iMessage anda.
 2. Cari butang "App Store untuk iMessage" berwarna biru.
 3. Ketik ikon tiga titik di tab bawah, dan anda akan melihat aplikasi kegemaran anda di iMessage.
 4. Di sudut kanan atas skrin, anda akan melihat pilihan "Edit". Apabila anda mengetuknya, anda akan dapat menambahkan aplikasi baru.
 5. Di bahagian "Lebih Banyak Apl", anda akan melihat PicsArt.
 6. Ketik "Selesai", dan anda baru sahaja mengaktifkan lebih dari 3.000.000 pelekat di telefon anda.

Reka dengan Cara Anda Sendiri

Perkara utama yang membezakan PicsArt daripada semua pesaingnya adalah alat kreatifnya yang dikembangkan dengan baik. Khususnya, penyuntingan foto berada pada tahap di mana anda dapat menggunakannya untuk membuat kolaj, pelekat, poster, dan membuat seni.

Bagi orang yang tidak mahu membiasakan diri dengan perisian Adobe, PicsArt membolehkan penyuntingan cepat yang selalu memberikan.

Sekarang setelah anda mengetahui cara memadamkan pelekat anda, betapa pentingnya stiker anda, dan cara membuatnya sendiri, anda akan memahami bagaimana PicsArt berfungsi dari perspektif yang lebih baik. Adakah anda pernah membuat pelekat? Pelekat jenis apa yang biasa anda gunakan?

Beritahu kami di bahagian komen di bawah!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found