Cara Menghapus Stesen di Pandora

Dengan menggunakan Pandora, anda akan mempunyai pilihan untuk mengalirkan muzik ke peranti pilihan anda dan menikmati lagu yang bagus ke mana sahaja anda pergi. Tetapi seperti yang anda ketahui, titik penjualan utama Pandora adalah cara yang membolehkan anda menemui lagu yang mempunyai sifat yang serupa dengan lagu yang anda sukai. Ia melakukannya melalui "stesen", yang pada dasarnya merupakan bentuk cadangan automatik.

Cara Menghapus Stesen di Pandora

Dan inilah yang menjadikan Pandora hebat. Setiap orang mempunyai senarai main mereka berulang kali. Tetapi kadang-kadang, lagu-lagu yang biasa itu dapat menjadi sedikit basi. Kadang-kadang, anda ingin mencampuradukkan sesuatu dan melihat apakah ada perkara lain yang dapat menarik minat anda. Dan walaupun kita sangat suka mendengar lagu-lagu kegemaran kita, kadang-kadang lebih baik jika lagu yang sama sekali baru membuat kita tidak senang. Dan Pandora menjadikan penemuan ini mungkin.

Oleh itu, sangat disyorkan untuk bereksperimen dengan stesen yang berlainan dan melihat ke mana ia membawa anda. Untuk mendorongnya, membuatnya adalah proses yang mudah dan bebas dari masalah. Walau bagaimanapun, ia tidak selalu berjaya. Apabila ini berlaku, anda mungkin mahu memadamkan stesen yang tidak memainkan muzik yang ingin anda dengar. Syukurlah, ini juga merupakan proses yang cukup mudah.

Kami akan menunjukkan dengan tepat apa yang perlu anda lakukan untuk menjadikan stesen yang tidak diingini sebagai masa lalu. Dan kami juga akan merangkumi ketiga-tiga platform yang tersedia di Pandora.

Memadam Stesen Pandora di Android atau iOS

Seperti disebutkan, menghapus stesen anda bukanlah prosedur yang rumit.

 1. Untuk memulakan, cukup lancarkan aplikasi dengan mengetuk ikonnya - anda mungkin akan memilikinya di skrin utama anda.
 2. Seterusnya, anda perlu pergi ke senarai yang menunjukkan semua stesen yang anda ada. Anda boleh melakukan ini dengan melayari Koleksi saya bahagian. Terdapat beberapa cara untuk mengatur koleksi anda, dan beberapa pilihan hanya tersedia untuk pengguna Premium.
 3. Ini sebenarnya di mana prosedurnya sedikit berbeza bergantung pada sama ada anda mempunyai akaun premium. Sekiranya anda menggunakan versi aplikasi percuma setelah anda melihat stesen yang ingin anda hapus, tekan dan tahan jari anda selama satu atau dua saat. Mereka yang menggunakan versi Plus akan mengetuk sorotan Kumpulkan tanda semak.
 4. Sekarang, tekan Padam.

Itu sahaja, stesen sekarang harus dipadamkan dari koleksi anda.

Memadam Stesen Pandora Pada Peranti iOS

Sama seperti langkah Android, mari kita tutup stesen di peranti iOS.

Pelanggan Percuma

 1. Buka aplikasi Pandora dan pergi ke Koleksi saya.
 2. Sekarang, leret stesen yang ingin anda padam ke kiri.
 3. Pilih Padam dari pilihan.

Pelanggan Premium

 1. Sekali lagi, buka aplikasi Pandora dan pergi ke Koleksi saya.
 2. Seterusnya, tekan dan tahan stesen.
 3. Sekarang, ketik pada Tanda semak terkumpul.
 4. Kemudian, pilih Padam.

Prosesnya hampir sama dengan peranti Android, yang menjadikannya lebih mudah untuk menavigasi melalui aplikasi menggunakan beberapa peranti.

Memadamkan Stesen Pandora Semasa Anda Menggunakan Komputer

Sama seperti petunjuk di atas, proses ini sama mudahnya jika anda menggunakan komputer.

 1. Mulakan dengan pergi ke laman web Pandora seperti biasa (//www.pandora.com). Semasa laman web dimuat, pastikan anda log masuk.
 2. Seterusnya, lihat di bahagian atas halaman dan anda akan melihat tab yang dipanggil Koleksi saya, klik padanya.
 3. Sekarang, arahkan kursor ke stesen yang ingin anda padam dan klik pada tiga titik.
 4. Selepas itu, pilih sahaja Alih keluar dari koleksi anda, dan stesen akan hilang (tetapi pastikan anda tidak berada di Rombak atau Bermain sekarang mod semasa anda mencuba ini).

Kami ada satu nota tambahan di sini. Kadang kala, stesen yang anda hapus mungkin muncul lagi dalam senarai. Kemungkinan penyebabnya adalah alamat web yang anda gunakan untuk mengakses Pandora. Secara khusus, mungkin ada masalah dengan penanda buku.

Oleh kerana anda mungkin tidak mahu menaip keseluruhan alamat setiap kali, kemungkinan anda hanya menandakannya. Walau bagaimanapun, penanda buku itu hanya perlu menuju ke //www.pandora.com - semestinya tidak ada yang lain di sini. Sekiranya ada, ia boleh menimbulkan masalah dengan stesen yang dihapuskan. Oleh itu, jika ini berlaku kepada anda, periksa penanda halaman anda.

Perkataan Akhir

Seperti disebutkan, mudah untuk menghapus stesen Pandora anda - hanya memerlukan beberapa klik atau ketukan. Anda mungkin berfikir untuk melakukan ini agar senarai lebih senang dilayari. Senang mempunyai sebilangan stesen untuk beralih dengan mudah, tetapi terlalu banyak stesen boleh menjadi luar biasa.

Setelah anda tahu bagaimana melakukan ini, stesen apa yang pertama yang perlu dilalui? Sebagai alternatif, adakah stesen yang anda tidak akan terfikir untuk hapus? Lekatkan di bawah dan beritahu kami.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found