Cara Menghapus Semua Rakan Anda di Roblox

Sekiranya anda bermain Roblox sepanjang masa, anda pasti akan mendapat banyak rakan baru. Tetapi apa yang berlaku jika anda ingin menghapus rakan dengan alasan apa pun? Adakah mungkin?

Cara Menghapus Semua Rakan Anda di Roblox

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai penghapusan kenalan dari senarai rakan anda di Roblox.

Cara Biasa

Pada tahun 2015, Roblox mengurangkan bilangan maksimum rakan yang anda dapat menjadi 200. Ini menyebabkan beberapa masalah. Sekarang orang mempunyai senarai kenalan penuh dan tidak ada ruang untuk lebih banyak! Satu-satunya cara untuk mengatasi ini ialah menghapus rakan dari senarai anda.

Menurut arahan rasmi, ini adalah kaedah yang paling mudah untuk mengeluarkan rakan dari Roblox:

 1. Log masuk ke akaun Roblox anda.
 2. Pergi ke profil pengguna.
 3. Tekan butang Unfriend.

Anda boleh mengulanginya seberapa banyak yang anda mahukan. Walaupun kaedahnya perlahan, kelebihannya adalah rasmi dan sederhana, dan tidak memerlukan permainan.

Lebih-lebih lagi, ia akan memastikan bahawa anda menjaga rakan-rakan yang anda mahukan.

Walau bagaimanapun, kaedah ini memakan masa yang agak lama jika anda ingin menghapus banyak rakan secara manual sekaligus. Malangnya, tidak ada pilihan penghapusan kumpulan yang tersedia.

Berbilang Tab

Sekiranya anda ingin melangkah lebih jauh, anda boleh menggunakan pemprosesan pelbagai tab penyemak imbas moden. Inilah caranya:

 1. Buka akaun Roblox anda pada penyemak imbas anda (seperti Google Chrome).
 2. Klik kanan pada profil seseorang, kemudian klik "Buka di Tab Baru". Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan klik Ctrl +, atau klik roda tetikus untuk mencapai kesan yang sama dan mengurangkan jumlah klik.
 3. Dengan menggunakan Langkah 2, buka sekitar selusin tab, satu untuk setiap rakan yang ingin anda alih keluar.
 4. Pergi ke setiap tab yang baru dibuka dan tekan butang Unfriend yang disebutkan di atas.
 5. Setelah selesai dengan satu kumpulan dari belasan akaun, tutup tab tersebut dan kembali ke senarai asal, kemudian teruskan lagi dari Langkah 2.

Kaedah ini semestinya sedikit lebih cepat daripada yang biasa, tetapi masih memerlukan banyak klik untuk menyelesaikan pekerjaan.

Sambungan Butang Pembuangan Rakan Roblox

Sekiranya anda tidak mahu membuka banyak tab dan menyekat komputer anda dengan proses, anda boleh beralih ke gedung Google untuk mendapatkan penyelesaian. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buka Google Chrome.
 2. Pergi ke Kedai Web Chrome.
 3. Cari Butang Pembuangan Rakan Roblox.
 4. Klik Tambah ke Chrome.

Ini akan menambah butang merah kecil ke senarai rakan Roblox anda, yang membolehkan anda untuk Berkawan secara langsung dari menu. Tidak perlu lagi mengklik atau membuka tab.

Cara Menghapus Semua Rakan di Roblox

Ini adalah sambungan yang dipercayai dan bebas dari masalah.

Mengeluarkan Sambungan

Sekiranya anda ingin membuang pelanjutan ini dari Chrome, berikut adalah langkah untuk melakukannya:

 1. Cari Sambungan pada bar alat Sambungan anda. Ini akan berada di kanan atas bar alat anda.
 2. Cari Sambungan yang ingin anda alih keluar.
 3. Klik kanan, kemudian tekan "Buang dari Chrome".

Gunakan AutoClicker

Sekiranya anda ingin menyelesaikan tugas dengan lebih pantas, pertimbangkan untuk memuat turun AutoClicker.

Alat sumber terbuka yang berguna ini membolehkan anda mengautomatikkan klik butang. Ini bermakna anda boleh melakukan perkara lain semasa AutoClicker menyelesaikan tugas untuk anda. Sekali lagi, tidak lebih sukar untuk mengklik!

Anda boleh menggunakan Pelanjutan Butang Penghapusan Rakan Roblox dan AutoClicker untuk membuang semua akaun dari senarai rakan anda dalam masa rekod.

Menggunakan Pengaturcaraan Konsol

Beberapa pengguna telah membuang keseluruhan senarai rakan mereka dengan menggunakan skrip. Ini adalah kaedah baru dan automatik untuk mencapai matlamat anda.

Skrip yang dimaksud ditunjukkan di sini:

Padamkan semua Rakan Anda di Roblox

Untuk memuat turun skrip, klik pada pautan ini.

Untuk menggunakan skrip untuk membersihkan senarai rakan anda, ikuti arahan berikut:

 1. Buka Senarai Rakan Roblox di penyemak imbas anda.
 2. Klik kanan pada halaman, klik ‘Inspect’ atau ‘Inspect Element’ (Ctrl + Shift + I di Google Chrome).
 3. Buka tab Console (langkah 2 dan 3 dapat dicapai dengan menekan F12 di halaman).
 4. Tampal kandungan skrip di konsol, dan tekan ENTER.
 5. Sekiranya anda menerima ralat di konsol dan senarai rakan tidak kosong, anda boleh mengulangi Langkah 4 mengikut keperluan.

Ini adalah cara terpantas untuk membuang setiap orang dari senarai rakan anda. Walau bagaimanapun, ini tidak membolehkan anda menyimpan sesiapa sahaja yang anda mahukan dan anda perlu mempercayai skrip pihak ketiga yang anda muat turun.

Catatan: Sentiasa berhati-hati dengan skrip yang anda muat turun dari internet.

Batu Bersih

Kami telah menunjukkan kepada anda empat cara mudah untuk mengeluarkan orang dari senarai rakan Roblox anda. Anda boleh menggunakannya untuk permulaan yang baru, dan nikmati Roblox dengan cara yang baru. Dan kemudian anda boleh mula membuat rakan baru dan menambahkannya ke senarai kenalan anda.

Adakah anda pernah menghapus rakan dari Roblox? Kaedah mana yang anda gunakan? Adakah proses itu cepat dan mudah? Tinggalkan komen di bahagian di bawah untuk memberi tahu kami.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found