Jualan Januari 2017: Jumlah tawaran Tahun Baru terbaik kami

Tinju Hari 2017 adalah satu untuk selama-lamanya, dengan jualan besar di seluruh dunia. Walaupun hari eponim ada di belakang kami, tawaran pasti tidak akan berlaku, dengan bermulanya penjualan Januari baru sahaja bermula.

Jualan Januari 2017: Jumlah tawaran Tahun Baru terbaik kami

Sama ada anda memerhatikan gadget sebentar, atau ada tawaran yang tidak boleh anda tolak, penjualan bulan Januari pasti akan menggembirakan pembeli yang pandai. Betul - ini adalah peluang terbaik untuk memulakan Tahun Baru dengan beberapa tawaran hebat.

Amazon adalah destinasi yang baik untuk pemburu tawar-menawar yang cerdik. Dengan banyak produk hebat termasuk TV, perisian dan pegun menerima potongan sehingga 50% dari harga asalnya, ini adalah peruncit du jour bagi mereka yang ingin mendapatkan beberapa produk dengan potongan harga tinggi. Walaupun beberapa tawaran Hari Tinju telah berlalu, masih banyak lagi yang dapat dijumpai dalam penjualan Januari yang besar.

Kami menyedari penjualan Januari boleh menjadi masa yang tertekan, terutamanya semasa tidur selepas Krismas yang membahagiakan. Tetapi jangan putus asa: kami ada di sini untuk membantu anda menembusi perangkap komersial penjualan Tahun Baru, mengumpulkan semua tawaran terbaik supaya anda tidak terlepas apa-apa.

Kami akan mengemas kini halaman ini apabila ada lebih banyak tawaran muncul (dan percayalah, mereka akan melakukannya), jadi pastikan untuk memeriksa kembali secara berkala untuk penjimatan yang lebih besar dan lebih baik.

Tawaran komputer riba jualan Januari

HP Omen 17an013na dengan alat dengar realiti campuran PERCUMA (adalah £ 1,299.95, sekarang £ 999.95)best_laptop_deals_hp_omen_with_mixed_reality_headset

Baiklah, perjanjian ini pastinya bukan untuk semua orang - anda mungkin tidak memerlukan komputer riba permainan jika semua yang anda ingin lakukan ialah melayari e-mel anda dan melayari internet. Tetapi bagi mereka yang menginginkan banyak dendam dengan harga yang berpatutan, komputer riba HP Omen 17in dari John Lewis ini sememangnya layak untuk dikunjungi.

Bukan hanya spesifikasi yang menjadikan ini pembelian yang baik - walaupun dengan prosesor i7 generasi ketujuh, 8GB RAM dan kad grafik Nvidia GTX 1060 6GB, ia pasti tidak dapat disekat - tetapi John Lewis telah disertakan secara percuma. Tatal ke bawah halaman ke kumpulan dan anda akan melihat anda boleh menambahkan alat dengar realiti campuran HP secara percuma. Mesin ini siap menggunakan VR, jadi anda boleh menggunakannya untuk meneroka dunia maya atau hanya menjualnya dan melihat apakah anda boleh mendapatkan janakuasa ini dengan harga di bawah £ 600.

Sama ada ia adalah perjanjian yang luar biasa.

Beli sekarang dari John Lewis

Microsoft Surface Pro 128 GB & Typecover (adalah £ 1.099.99, sekarang £ 799)

permukaan_pro

Baiklah, jadi bukan secara teknikal komputer riba - lebih banyak hibrid laptop / tablet, dengan kemudahan penggunaan yang pertama dan reka bentuk skrin sentuh yang ringkas. Tetapi Core i5 Surface Pro ini adalah produk yang sangat baik dengan potongan £ 300 yang luar biasa dalam penjualan Januari. Alternatif hebat untuk komputer riba penuh, dengan Windows Pro 10, paparan Quad HD, RAM 4GB dan storan 128 GB, semuanya dengan harga hanya £ 799.

Beli sekarang dari Currys PC World

Perjanjian penjualan TV Januari

LG Smart TV 49SJ800V 4K HDR (sebelumnya £ 900, sekarang £ 579)

terbaik-tv-tawaran-uk-lg-49sj800v

TV HDR 4K yang sangat baik dari LG ini adalah salah satu yang terbaik di pasaran, dan sekarang dengan harga yang sangat tinggi berkat penjualan akhir tahun. Dahulu £ 899, harganya lebih rendah sepertiga dari harga asalnya dan sekarang harganya hanya £ 579 - itu adalah £ 320. Dengan paparan 49 inci yang besar, UHD Premium, integrasi TV Pintar dan pembesar suara Harmon Kardon, ia adalah produk hebat dengan harga rendah.

Beli sekarang dari Amazon

Tawaran bar suara jualan Januari

Bilah Suara Bluetooth LG SH5 dengan Subwoofer Tanpa Wayar (adalah £ 215, sekarang £ 119)

lg_sh5

Ini adalah kombo bar bunyi dan subwoofer tahap kemasukan yang hebat, sekarang dengan penjimatan besar berkat penjualan akhir tahun. Kualitinya begitu awal sehingga laman web kakak kami, Ulasan Pakar, memberikannya Anugerah Beli Terbaik yang didambakan - lihat ulasan penuh mereka di sini. Subwoofer menghasilkan kedalaman dan kehangatan suara yang tiada tandingannya dalam bar bunyi dengan harga yang sama, terutamanya sekarang dengan potongan harga hampir 100 £ dari harga £ 215, menjadikan produk yang hebat ini hanya £ 119.

Beli sekarang dari Argos

Bilah Bunyi Tanpa Wayar SAMSUNG HW-K450 2.1 (dahulu £ 299, sekarang £ 139)

samsung_sound_bar

Mungkinkah 2018 menjadi tahun bar suara? Dengan tawaran seperti ini dalam edaran, sangat mungkin. Bilah suara dari Samsung ini kini berada di bawah separuh harga, dengan harga £ 160 dari RRPnya iaitu £ 299, menjadikannya hanya £ 139. Apabila anda pasti melepaskan treadmill untuk beberapa sesi TV Januari, pastikan anda menggunakan sistem audio ini - ditakdirkan untuk meningkatkan pengalaman menonton anda. Tanpa memecahkan bank.

Beli sekarang dari Currys PC World

Perjanjian pembesar suara tanpa wayar jualan Januari

Pembesar suara Bluetooth / Tanpa Wayar Obsidian Ultimate Ears MEGABOOM (sebelumnya £ 249,99, kini £ 211)

megablast

Pembesar suara tanpa wayar UE Megaboom ini bergabung dengan daftar produk hebat yang mendapat potongan harga yang besar dalam penjualan akhir tahun Amazon. Dengan suara mendalam 360 darjah dan bateri boleh dicas semula 20 jam, pembesar suara bluetooth ini memberikan keseronokan tanpa henti. Terlebih lagi, sekarang hanya £ 211, dengan potongan hampir 20% harganya RRP £ 249,99.

Beli sekarang dari Amazon

Jualan sihat & kecantikan Januari

Alat Cukur Foil Elektrik Lelaki Braun Series 9 9296cc (sebelumnya £ 389.99, sekarang £ 288.99)

braun

Alat cukur Electric Foil Lelaki dari Braun ini telah mendapat potongan harga £ 100 dalam penjualan Tahun Baru di Amazon, menjadikannya hanya £ 288. Ia dilengkapi dengan alat pemangkas pop up, pisau cukur yang boleh dicas semula dan tanpa wayar serta sarung perjalanan premium. Tahun Baru, baru anda? Kit dandanan semua-dalam-satu ini mungkin menjadikannya menahan diri menjadi kenyataan.

Beli sekarang dari Amazon

Philips Lumea Advanced IPL Hair Removal System for Body & Face - SC1997 / 00 (sebelum ini £ 350, sekarang £ 250)

philips

Sistem Pembuangan Rambut Philips Lumea ini menggunakan teknologi Salon IPL yang dipertingkatkan untuk mengelakkan pertumbuhan semula rambut di rumah; selamat, senang digunakan dan kini mendapat potongan £ 100 dalam penjualan Tahun Baru mega Amazon. Sekiranya anda sudah bosan dengan cara penyingkiran rambut konvensional (baca: berteknologi rendah), ini mungkin hanya alat untuk anda. Dijual sekarang hanya £ 250, menjadikannya pilihan yang baik untuk penjimatan jangka panjang pada sistem penyingkiran rambut yang lebih pakai. Kit alat berteknologi tinggi yang hebat dengan harga merobohkan yang sangat menarik.

Beli sekarang dari Amazon

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found