Black Friday 2017: Tawaran terbaik untuk senjata nerf

Kanak-kanak sangat baik hari ini. Black Friday bukanlah perkara ketika saya masih kanak-kanak dan senjata api nerf adalah perkara baru yang cukup sederhana. Hari ini, terdapat pelbagai jenis senjata nerf yang kuat, dan shoppathon tahunan Black Friday bermaksud anda boleh mendapatkan beberapa tawaran hebat pada mainan senjata nerf terbaik. Berikut adalah senarai tawaran Black Friday terbaik untuk senjata nerf.

Black Friday 2017: Tawaran terbaik untuk senjata nerf

Nerf N-Strike Elite Disruptor - adalah £ 17, sekarang £ 8,98best_nerf_black_friday_deals_2

Dengan teknologi putar enam panah dan teknologi slam pantas, senapang nerf ini membolehkan anda menembak enam anak panah berturut-turut. Mampu menembak hingga 27 meter, anda akan mengalahkan lawan dengan peletup yang kuat. Perjanjian Black Friday yang istimewa ini menjadikan senjata pantas dan berkuasa ini hanya £ 8,98, sebelumnya £ 17.

Beli Nerf N-Strike Elite Disruptor dengan harga £ 8.98 dari Amazon

Avengers Nerf Hawkeye Longshot Bow - adalah £ 14,99, sekarang £ 9,99

Ini sangat keren dan akan membuatkan anda bertindak sebagai pembalas kegemaran semua orang. Daripada senjata nerf, anda boleh melancarkan anak panah hingga 12 meter dengan enam anak panah yang disertakan. Ia juga sangat murah, berkat penjimatan Black Friday. Dapatkan sekarang dengan harga £ 9,99 dan jimat £ 5.

Beli Avengers Nerf Hawkeye Longshot Bow dengan harga £ 9,99 dari Toys R Us

Nerf N-Strike Elite Hyper Fire Blaster - adalah £ 49.99, sekarang £ 25nerf_deals_on_black_friday_uk

Pistol nerf terpantas dari Hasbro, ini adalah senjata nerf bermotor sepenuhnya yang melepaskan lima anak panah sesaat. Drum dapat menahan hingga 25 anak panah, anda dapat melepaskan panah hingga 90 kaki dengan cepat sehingga lawan tidak akan melihat anda datang. Sebelum ini £ 49.99, kini separuh harga Black Friday ini sehingga anda dapat memperolehnya dengan harga hanya £ 25.

Beli Nerf N-Strike Elite Hyper Fire Blaster dengan harga £ 25 dari Amazon

Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster - berharga £ 59.99, kini £ 29.98

Angkat senapang nerf ini dan rasai kehebatan blaster bermotor separa automatik ini. Dengan rak peluru berputar dengan empat klip dan 24 anak panah Elite yang disertakan dalam kotak, anda boleh beraksi dan menembak anak panah anda hingga jarak hingga 75 kaki. Blaster ini dapat menahan hingga 144 anak panah, menjadikannya senjata nerf berkapasitas tertinggi di sekitar. Berkat penjimatan Black Friday yang besar ini, anda kini boleh mendapatkan Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster dengan harga hanya 29.98 £, yang turun daripada harga £ 59.99 yang asal.

Beli Nerf N-Strike Elite Hail-Fire Blaster dengan harga £ 29.98 dari Toys R Us

Nerf Modulus Regulator - adalah £ 69.99, sekarang £ 39.99

Lihat Cyber ​​Monday 2018 yang berkaitan: tawaran teknologi terbaik dari John Lewis, Currys, Argos dan banyak lagi petua Black Friday: Beli tawaran Black Friday terbaik

Jadilah raja taman permainan dengan senapang nerf modular ini dan konfigurasikannya agar sesuai dengan misi yang mungkin anda miliki. Dengan kemampuan tri-strike, anda dapat menyesuaikannya untuk menembak sekaligus, perlahan, atau menggabungkannya dengan teknologi suis api untuk memilih mod penembakan yang berbeza. Dengan harga hanya £ 39.99, ini adalah salah satu tawaran Black Friday termurah yang anda dapat untuk senjata nerf. Itu adalah pengurangan sebanyak £ 16.50, menjimatkan lebih daripada 50%.

Beli Nerf Modulus Regulator dengan harga £ 39,99 dari Amazon

Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire Blaster - berharga £ 139.99, kini £ 69.98best_nerf_black_friday_deals

Sekiranya anda fikir mana-mana senjata nerf sebelumnya adalah baik, anda belum melihat apa-apa. Yang ini adalah senjata nerf juara untuk menyaingi semua yang lain. Tahan pemicu ke bawah dan 50 anak panah akan hilang berturut-turut. Terdapat dua gendang yang masing-masing menahan 25 anak panah, menjadikannya lebih cepat dengan tong yang dapat menyalakan api. Ia bahkan dilengkapi dengan tripod yang boleh ditanggalkan untuk ketepatan dan ketepatan dan anda mendapat 50 anak panah yang dimasukkan ke dalam kotak.

Beli Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire Blaster dengan harga £ 69.98 dari Toys R Us

Nerf N-Strike Elite TerraScout Remote Control Drone Blaster - adalah £ 199.99, sekarang £ 149.99black_friday_nerf_drone_deal

Jangan berpuas hati dengan mesin nerfing yang perlu berada di sisi anda. Hantarkan drone nerf ini ke langit dan serang dari atas. Walaupun mahal untuk nerf, ia berfungsi sebagai drone, jadi anda tidak boleh terlalu jimat. Namun, anda akan menjimatkan perbelanjaan yang besar. Sebelumnya £ 199.99, Toys’R’Us telah menurunkan harga sehingga anda menjimatkan £ 50.

Beli Alat kawalan jauh Drone Blaster Nerf N-Strike Elite TerraScout dengan harga £ 149.99 dari Toys R Us

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found